To je to što me zanima!

'Predator': Najopakiji akcijski film ove godine dolazi pred nas

Lov nam stiže iz tamnih kutaka svemira u mračne šume južne Georgije. Najsmrtonosniji lovci svemira su snažniji, pametniji i ubojitiji nego što su ikad bili
Vidi originalni članak

20th Century Fox nas je napokon počastio konačnim foršpanom za nadolazeći akcijski uradak 'Predator: Evolucija'. I kako možemo vidjeti, do sada je to foršpan s najviše akcije.

Srećom, redatelj Shane Black očigledno nije odustao od sebi svojstvenog crnog humora, pa u foršpanu možemo vidjeti i solidnu dozu istog.

ODLIČAN IZBOR Luda filmska jesen: Što će nam sve doći u dvorane ove sezone?

Kažemo srećom jer bi pred nas napokon mogao doći film koji će u ovu franšizu ubaciti dašak svježine. Serijal se još kako tako držao na nogama kada je 'Predator 2' došao u kina, no svakim daljnjim filmom tonuo je sve više i više kako u besmisao tako i u dosadu. Film 'Predatori', iz 2010., malo je oživio ovaj serijal, no veselje je bilo kratkotrajno jer nije osobito dobro prošao u kinima. Nadolazeći uradak, 'Predator: Evolucija', pokazat će nam da u ovoj franšizi još uvijek ima života.

Pogledajte video

Lov nam stiže iz tamnih kutaka svemira u mračne šume južne Georgije. Najsmrtonosniji lovci svemira su snažniji, pametniji i ubojitiji no što su ikad bili. Samo će banda odrpanih vojnika i profesorica evolucijske biologije moći zaustaviti istrebljenje ljudske vrste.

Pogledajte brutalan novi foršpan

U 'Predator: Evolucija' glavne uloge drže neka od novijih imena Hollywooda. Tako ćemo na velikim ekranima vidjeti uglavnom mlade glumce. To su Boyd Holbrook, Trevante Rhodes, Jacob Tremblay, Keegan-Michael Key, Olivia Munn, Sterling K. Brown, Alfie Allen, Jane Thomas, Augusto Aguilera, Jake Busey kao i Yvonne Strahovski. Na žalost, ulogu koju je imao Edward James Olmos nećemo vidjeti jer je u cijelosti uklonjena iz filma pri kraju postprodukcije.

'Predator: Evolucija' režira originalni scenarist 'Predatora', Shane Black, tako da možemo reći kako je u igri autor koji zna što su bitne stvari u ovom djelu. Film u kina stiže 13. rujna, u distribuciji Blitz filma.

VIDI OVO: Znakovi koji će osjetiti posljedice rujanskog mladog mjeseca.

VIDI OVO: Ovo je savršeno donje rublje za vaš horoskopski znak.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Tapir72zg 05.09.2018.

    Odlično, napokon neki normalan SF film. dosta vise onih turskih gluposti moce ljude satima i danima s tim turcima.

  • menart 04.09.2018.

    Koji drek. Bljak i to neko moze gledat?

  • 03.09.2018.

    Get to the choppa!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare