To je to što me zanima!

Predbožićni party uz "Čovjeka s Marsa" u klubu DrinX 20. 12.

program City 4Play predstavlja još jedno atraktivno gostovanje. Izravno s Marsa u subotu stiže resident DJ Carpe Diema na Hvaru, Man from Mars a.k.a. Siniša
Vidi originalni članak

U petak, 19. prosinca, DrinX club, lociran na adresi Tkalčićeva 10, nastavlja s "Veselim petkom" na kojem ćete imati prilike pjevati i plesati do jutra uz selekciju glazbe legendarnog Dj-a Saše Šoštarića na njegovom Božićnom specijalu. 

Dakle, resident DJ programa, afirmirani je zagrebački DJ majstor, Saša Šoštarić, koji je punio mnoge klubove, od legendarnog Kulušića, Saloona, Hemingwaya, Maraschina, pa sve do Cocoma u Novalji. 

Šoštarić ima sjajan osječaj za atmosferu i publiku, a njegov glazbeni repertuar vrlo je širok i raznolik, koji uključuje ponajbolje od r'n'b-a, hip-hopa, housea, deep housea, EDM-a i pop-a garantira zabavu i za najzahtjevnije uho. Ujedno je Saša majstor i za Božićne hitove koje zna jako dobro ukomponirati u svaki set. 

U subotu, 20. prosinca, program City 4Play predstavlja još jedno atraktivno gostovanje. Izravno s Marsa stiže resident DJ Carpe Diema na Hvaru, Man from Mars a.k.a. Siniša. 

U subotu Vas očekuju hitovi svih urbanih žanrova od housea, nu disca, popa, pa sve do modernih house obrada poznatih hitova iz 80-ih.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare