To je to što me zanima!

Predsjednička kandidatura donijela je prijetnje smrću

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Wyclef Jean trenutačno se skriva na posjedu koji čuvaju zaštitari. Unatoč prijetnjama i kritikama kaže da se ne želi povući iz predsjedničke utrkekandidatura važna za Haiti
Vidi originalni članak

Bivši član grupe Fugees predao je službenu kandidaturu za predsjednika Haitija. Nakon toga mnogi su ga optužili da je to učinio samo zato što je željan publiciteta, a na zato što mu je uistinu stalo do Haitija. Wyclef Jean (40) trenutačno se skriva na posjedu koji čuvaju zaštitari. Potražio je skrovište i zaštitu  jer je nakon objave kandidature primio prijetnje smrću. Zasad nepoznata osoba zvala ga je na kućni telefon i prijetila mu da su mu dani odbrojeni. Iz 'sigurne kuće' je dao intervju u kojem je rekao kako vjeruje da je njegova kandidatura presudna za Haiti, ali i za cjelokupnu međunarodnu zajednicu. Iako je dostavio sve potrebne papira kad je odlučio krenuti u utrku za predsjedničku fotelju, njegova se kandidatura još uvijek razmatra. Wyclef Jean rođen je na Haitiju, ali od devete godine živi u SAD-u. Od 2007. godine je veleposlanik Haitija te vodi humanitarnu zakladu 'Yele Haiti', a tijekom potresa koji su zahvatili otok prije nekoliko mjeseci, aktivno je pomagao i prikupljao sredstva za stradale.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • thug lady 19.08.2010.

    Ready or not, here I come, you can\'t hide....WJ the refugee

  • pravoglasa 19.08.2010.

    Koji političar bi humanitarno podržavao, koji političar bi sudjelovao u kampanji?? Dajte napokon priliku nekome za koga ima nade da pomogne..pa neka mu je na savjesti ako odustane, mislim da su tu viši ciljevi nego lova..

  • pravoglasa 19.08.2010.

    Naravno, da se neki mafijaš kandidira, ne bi bilo prijetnji! Nadam se da će uspjeti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare