To je to što me zanima!

Predstavljamo prvi teaser filma 'Valerian i grad tisuću zvijezda'

Zlokobne i mračne sile krenule su se pojavljivati ispod površine naizgled mirnog grada te bi ljudska vrsta mogla biti u opasnosti. No Valerian će im stati na put. Pogledajte prvi foršpan
Vidi originalni članak

Najnovije fotografije iz još jedne znanstveno fantastične avanture Luca Bessona ostavile su nas bez daha, a isto to učinio je i prvi teaser za film.

Vrijedi ponoviti da se film snima prema kultnom stripovskom serijalu autora Pierrea Christina i Jean-Claude Mézièresa u kojem pratimo Valeriana (Dane DeHaan) i Laureline (Cara Delevingne) u ulogama posebnih agenata ljudskih teritorija koji održavaju red u galaksiji. Pod naredbama zapovjednika Filitta (Clive Owen) Valerian i Laureline upućuju se u golem grad Alphu, grad koji se prostire preko ogromnog teritorija i dom je tisućama vrsta iz cijele galaksije.

Jedna od prvih vrsta koje susretnu su Khortan Dahuk, prva vrsta koja se pojavila u Alphi, godine 2135. Potječu sa planeta Kas-ônar, udaljenog od Zemlje 5000 svjetlosnih godina. Vrsta, koju ujedinjuje želja za skladom i ljepotom, putuje daleko i naširoko galaksijom da bi susrela druge vrste.

No iako se čini da je Alpha mirna utopija u kojoj sve funkcionira i svi su stanovnici ujedinjeni, mračne sile se pomaljaju ispod površine i cjelokupna ljudska vrsta mogla bi biti u opasnosti. A kad kažemo 'mogla bi biti', mislimo 'bit će'.

Pogledajte prvi video iz filma

'Valerijan i grad tisuću planeta', u distribuciji Blitzau domaća kina stiže u srpnju 2017. godine.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare