To je to što me zanima!

Predstavljena je knjiga nota od devet Oliverovih pjesama: 'Ova ideja se rodila prije 10 godina'

Program je započeo na trajektu, gdje su brojni obožavatelji uživali u njegovim najvećim hitovima, a sada je predstavljena i pjesmarica koju je stvorio Ante Gelo
Vidi originalni članak

U srijedu, 26. srpnja, započela je manifestacija 'Trag u beskraju' u čast legendarnog Olivera Dragojevića. Program je započeo na trajektu, gdje su brojni obožavatelji uživali u njegovim najvećim hitovima. Nekoliko izvođača, uključujući Juru Brkljaču, Alena Đurasa i Alana Bjelinskog, zapjevali su i zasvirali najljepše Oliverove pjesme, a ostali su pjevali u sav glas. Uz koncerte, organizirane su i razne izložbe, a u petak je predstavljena i pjesmarica 'Oliver i Zdenko', koju je napisao Ante Gelo (48).

PETA GODIŠNJICA VIDEO Na trajektu za Velu Luku opet se pjevalo u čast Oliveru: Stigla i Danijela Martinović

Na promociju knjige nota naziva 'Oliver i Zdenko' u sklopu manifestacije 'Trag u beskraju' došla je Oliverova supruga Vesna Dragojević, splitski gradonačelnik Ivica Puljak sa suprugom Marijanom, Ivan Huljić i mnogi drugi obožavatelji Oliverovog lika i djela.

No, ne radi se o običnom štivu već devet izabranih pjesama u izvedbi Olivera Dragojevića. Ante Gelo je to zamislio kao stručnu knjigu za koju misli da bi se svidjela i Oliveru.

POGLEDAJTE KAKO JE LILLE OTPJEVALA OLIVEROVU PJESMU 'DOBRO JUTRO TUGO':

- Ideja se rodila na Runjićevim večerima prije deset godina, a tek ove došao je red na realizaciju. Knjiga nosi kompletne note i aranžmana, a unutra je i snimka - kaže Gelo.

- Magdalena' i 'Nocturno' su mu mala remek djela od pjesama - kaže Gelo. Prostorijom se orio Galeb i Magdalena, a svi posjetitelji pjevali su u isti glas.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare