To je to što me zanima!

Preferira zdrav životni stil: V. Rađa se priključila biciklijadi

BISTRINA BICIKLIJADA 'SPLITSKI ĐIR NA BICIKLU' Zdrave životne stilove i uporabu bicikla u nedjelju su na rivi podržali i Viktorija Rađa, Ivo Perkušić i Marija Borić
Vidi originalni članak

Na Bistrinoj biciklijadi 'Splitski đir na biciklu' na splitskoj rivi u nedjelju se okupilo oko tisuću Splićana od kojih se njih šestotinjak uključilo u vožnju do Marjana i natrag. 

Zdrave životne stilove i uporabu bicikla podržali su i Viktorija Rađa, Ivo Perkušić, Marija Borić i ivana Šole.

Kolonu biciklista predvodili su Anđelka Visković, zamjenica gradonačelnika Grada Splita, članovi Udruge 'Moj bicikl' i drugih biciklističkih klubova i udruga iz cijele Hrvatske, Coca-Colini zaposlenici, studenti Medicinskoga fakulteta, Kineziološkoga fakulteta i Ekonomskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu te predstavnici sportske udruge studenata Medicinskoga fakulteta u Zagrebu SportMEF i udruge studenata Ekonomskoga fakulteta u Zagrebu e-STUDENT.

Na samome početku biciklijade Coca-Cola HBC Hrvatska splitskoj je gradskoj upravi predala na uporabu petnaest parkirališta za bicikle koja će biti postavljena na najprometnijim područjima u gradu. Nakon biciklijade okupljeni su se zabavljali uz nastup glazbene skupine Azil, a mogli su razgledati i izložbu starih bicikala Old timer kluba 'Biciklin' iz Koprivnice.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • SpužvaBob 29.05.2012.

    bogate fufice bez posla, ne znaju što bi radile, iste će i na pride-u galopirati

  • anonimus1 29.05.2012.

    dokone besposličarke koje žive na tuđoj grbači..da moraju na posao svako jutro po svakakvom vremenu zaraditi kruh svagdašnji ne bi naperlitane paradirale po sunčanoj rivi...

  • Ludomore 29.05.2012.

    Eeee toga da je više po rivi, a ne onih gayeva !! podržavam bicikleta

Komentiraj...
Vidi sve komentare