To je to što me zanima!

(Pre)hrabri dekolte? Stacey je upoznala Georgeove roditelje

Najnovija odabranica Georgea Clooneyja na premijeri filma 'The Descendants', kojoj su nazočili i njegovi roditelji, pojavila se u haljini s jako dubokim izrezom
Vidi originalni članak

Iako se njegova najnovija odabranica na crvenom tepihu nije pojavila u konzervativnijoj odjevnoj kombinaciji koja bi možda bilo prigodnija za upoznavanje s njegovim roditeljima, Stacey Kiebler (31) uspjela je šarmirati glumčeve roditelje Ninu i Nicka Clooneyja.

Bivša hrvačica za tu priliku odjenula je haljinu s dubokim izrezom na grudima pa je u prvom planu bio njezin dekolte. George Clooney djevojku je roditeljima predstavio na premijeri svog novog filma 'The Descendants' u Los Angelesu. Odlično raspoloženi zajedno su pozirali, a glumac nije skrivao oduševljenje i skidao pogled sa Stacey koja je ležerno čavrljala s njegovim roditeljima.

U jednom trenutku ju je iznenadio i na crvenom tepihu joj poljubio ruku. Za razliku od njegove bivše djevojke Elisabette Canalis, koja se s njim u javnosti pojavljivala u nešto 'čednijem' izdanju, Stacey se brzo naviknula na život pod svjetlima reflektora i nasmijana od prvog dana ponosno pokazuje sve svoje čari.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • mala92 17.11.2011.

    ženska ljubomora je gadna stvar, da mi je vidit ove ženske kojima se ne sviđa staceyino čelo!!!!

  • GoranHodak 17.11.2011.

    heh

  • laptop1987 17.11.2011.

    a kad ono... George je gay

Komentiraj...
Vidi sve komentare