To je to što me zanima!

Preispituje se: Pink želi da je zovu Alecia, pjevat će u bendu

S Dallasom Greenom pjevačica je osnovala novi bend. Kaže kako će sada samo pjevati, bez drame, jer to voli. Sa solo karijerom, iza sebe želi ostaviti i nadimak
Vidi originalni članak

Pink (35) je dosadila solo karijera, iako je jedna od najuspješnijih glazbenica. Od sada će pjevati s Dallasom Greenom (34) u bendu You + Me u kojemu su oni jedini članovi. Green je do sad svirao u bendu City and Colours.

Pjevačica više ne želi ni da je ljudi oslovljavaju nadimkom Pink već da je zovu po njenom pravom imenu Alecia Moore.

- Stalno istražujem tko sam ja zapravo - rekla je za Entertainment Weekly i dodala da je 16 godina radila kako bi postala dobra u tome što radi kao Pink.

- Pink je moj nadimak. I to je sve što sam ja ikad bila. Znam točno što trebam raditi kao Pink. To sam sve ja. Nije to alter ego. Idem na turneje, poludim, derem se i plačem. Sve je to divno, ali ovo sada neće biti tako. Sada samo pjevam jer to volim - zaključila je. 

Dallasa je upoznala prije nekoliko godina.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • MISSUNDAZTOOD 16.04.2015.

    Ne odrice se stage imena. p!nk je rekla da je OVAJ album nesto za nju, a ne da se odrice nadimka "p!nk" jer i u clanku pise citat: "to sam sve ja, nije to alter ego" Prema tome sto je rekla, nemoze se odreci dijela sebe kao sto ovaj clanak tvrdi...

  • Galeb i ja 17.10.2014.

    Steta sto nemoze jos malo vise zinuti.

  • ajenijevolio 17.10.2014.

    Ha dobro, vidjeti ćemo kako će i to biti. Ne mogu reči da mi nije malo žao,jer sve njene pjesme i spotovi su mi sjeli kao da su moji,ali dobro...sigurna sam da će i ovo biti jednako dobro,ako ne i bolje :))) A sad pink bez drame...ma baš me zanima :)))))))))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare