To je to što me zanima!

Prekinuli su popularni hrvatski influenseri Ema i Janko: 'Ovo vam javljamo najtužnijeg srca'

Prije samo dva tjedna zajedno su posjetili Pariz te pratitelje počastili fotografijama. Ema i Janko zajedno su pokrenuli i kozmetički salon na zagrebačkom Bundeku te su započeli zajednički život
Vidi originalni članak

Jedan od najpoznatijih parova na sceni je prekinuo. Njihove živote i rad prati na tisuće pratitelja na društvenim mrežama, a sad ih je iznenadila vijest kojoj se nisu nadali. Ema Luketin i Janko Janić, prekinuli su nakon četiri godine veze, a sve su podijelili sa svojim pratiteljima na Instagramu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Dragi moji ljudi, nisam osoba koje se ikada emocionalno otvarala na Instagramu, ali vas ovim putem, najtužnijeg srca ikada, ali s najvećom dozom realnosti situacije, moram obavijestiti da Ema i ja nakon četiri godine veze više nismo skupa - napisao je Janko na storyju na Instagramu.

- Život je kakav je i vrijeme je da oboje radimo na sebi, odrasli smo zajedno i prošli sve početne stvari u životu zajedno. Privatne i poslovne stvari dovele su do odluke koja je kakva je, a ja ovim putem moram i želim svima iskreno iz dubine duše reći da je Ema najdivnije stvorenje i najbrižnija osoba, osoba koja zaslužuje sve na ovom svijetu i osoba kojoj želim sve, ali sve najbolje u životu. Ema je osoba koja nijedne sekunde u ove četiri godine nije pokazala lošu namjeru niti se vodila nekom drugom emocijom osim čiste ljubavi - dodao je.

REALITY TJEDAN IZA NAS 'Savršeni' poslao kući fatalnu Kseniju, Asim je otplesao svoje, a ispod 'Zemlje' se krila Bagarić

- Osim Eme, Emini roditelji i obitelj koju sam znao, jedni su od najdivnijih ljudi koje sam ikad upoznao, iskreno i želim im svu sreću, te sam svima uvijek tu, ako bilo što zatreba, bilo kad - dodao je te an storiju označio Emu.

Naime, prije samo dva tjedna zajedno su posjetili Pariz te pratitelje počastili fotografijama.

NIJE RAZOČARAN Asim o svom nastupu u 'Plesu sa zvijezdama': 'Sorry ljudi, ali ja sam apsolutni pobjednik'

Ema i Janko zajedno su pokrenuli i kozmetički salon na zagrebačkom Bundeku te započeli zajednički život. Ova vijest sve pratitelje je iznenadila.

POGLEDAJTE OSMU EPIZODU TARIKA I BUKIJA

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Cipelcug 26.04.2022.

    Mojoj malenkosti je važnije kada će minimalna plaća iznositi 5.000,00 kn neto.

  • japanokinezjapano 25.04.2022.

    Tako sam žalostan i nesretan šta sada prvi puta za njih čujem i vidim da postoje. Ne znam kako ću dalje kroz život sa spoznajom da nisam pratio njihov rad. Toliko me ovo sve dirnulo da opisati ne mogu. Ako mi mislite dobro, hitno se pomirite da nešto sebi ne učinim. Hvala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare