Obavijesti

Show

Komentari 4

'Savršeni' poslao kući fatalnu Kseniju, Asim je otplesao svoje, a ispod 'Zemlje' se krila Bagarić

'Savršeni' poslao kući fatalnu Kseniju, Asim je otplesao svoje, a ispod 'Zemlje' se krila Bagarić
18

U 'Survivoru' je nakon šokantnih nominacija Goran uspio pobijediti Ramiza u duelu, u 'Večeri za 5 na selu' kuhali su Zagrepčani, a 'Zvijezde pjevaju' napustili su Maja Ciglenečki i Stjepan Lach

VIDEO

GOSPODIN SAVRŠENI

Povratak atraktivne Ukrajinke Poline u show 'Gospodin Savršeni' pokrenuo je raspravu među kandidatkinjama, ali i među obožavateljima emisije. Dok je nekima bilo drago što ponovno gledaju, dio publike bio je uvjeren kako je neozbiljna te da ne zaslužuje drugu priliku s obzirom da je sama odlučila otići.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Gospodin Savršeni VIDEO

Ipak, Tonijeva je bila zadnja i Polina se s ružom pridružila drugim djevojkama. One su bile šokirane, a najburnije je reagirala 'slovenska Sharon Stone', Ksenija, koja ju je odmah počela 'podbadati' zbog težine.

Uoči prve ceremonije Josipa je Toniju priznala da se zaljubila u njega, a bez ruže je ostala manekenka Sara. Maria se odlučila riješiti svoje titule 'Miss bezličnosti', pa je proteklog tjedna bila glasnija i uspjela se izboriti za druženje s Tonijem.

Najviše je 'strasti' u kući izazvala igra iskrenosti, u kojoj su djevojke proglasile Amru najmanje iskrenom. Dijana se ohrabrila i odlučila iskoristiti svoju 'divlju ružu' te je preotela Amri spoj s Tonijem u zoološkom vrtu te je dovela do suza.

U posljednjoj epizodi Toni je porazgovarao sa svakom od djevojaka nasamo, te je Kseniji rekao da sumnja u iskrenost njezinih namjera.

- Otpočetka sam prema tebi bio samo iskren, a ako ti ne misliš da je bilo tako, meni je jako žao. Ništa ti ne zamjeram, samo smatram da nema više smisla da ostaneš ovdje - rekao je, a Ksenija je napustila kuću bez pozdrava. Više o Gospodinu Savršenom pročitajte OVDJE.

VEČERA ZA 5 NA SELU

Prošlog tjedna su u 'Večeri za 5 na selu' kuhali će kandidati iz Zagreba i okolice, a prva među njima bila je pravnica Snježana Tončić, kojoj su u goste stigli samostalni umjetnik Renato, umirovljenice Marija i Dubravka te gerontodomaćica Snježana Novak.

Snježana Tončić je pripremila tri klasična zagrebačka jela, no prigovora je bilo već na predjelu. Dubravka se žalila da je sve previše jednostavno, a Renatu je nedostajalo dekoracije.

- Bila sam jako gladna i sve sam pojela, ali nije mi to neka svečana večera, to jedem doma za ručak - rekla je Dubravka.

'Princ romske glazbe' Renato gošćama je ponudio neka od omiljenih jela njegove djece, a oduševio ih je i izvedbom pjesme 'Đelem, đelem'. Ipak, do kraja tjedna od publike je zaradio titulu najvećeg kritičara, te su ga prozvali za kalkuliranje pri ocjenjivanju.

Međutim, nije uspio pobijediti, a slavila je Marija, koja ga je prestigla za jedan bod. Oduševila je goste teletinom i patlidžanima, a cijelu večer slušala je samo hvalospjeve. Više o Survivoru pročitajte OVDJE

SURVIVOR

Ovotjedne nominacije u plavom timu u 'Survivoru' podigle su najviše prašine na društvenim mrežama. Naime, Goran, koji je poznat kao jedna od najjačih karika plavog tima, s pet glasova odabran je kao prvi ovotjedni duelist. Odluka njegovog tima nije iznenadila samo Gorana, već i članove suprotnog tima kojima nije bilo jasno zašto plavi u duel šalju igrača koji je pokazao izniman uspjeh u igrama.

- Ovo je 100% bio dogovor, to nije lijepo od vas - šapnula je Nika ostalim članovima svog tima zaključivši da je između njih postojao nekakav dogovor, a do istog zaključka došao je i Goran.

O nejasnoj odluci plavog tima raspravljalo se čitav tjedan, a Goran je čak zaprijetio kako se ako pobjedi u duelu možda neće vratiti u tim te da će napustiti show jer im ne želi donositi bodove.

Unatoč tome, njegov je natjecateljski duh opstao čak i nakon neugodnih iznenađenja, a u duelu s Ramizom još je jednom pokazao zašto glasi za jednog od najizdržljivijih kandidata. 

U duelu su kandidati stajali na drvenoj podlozi te na objema nadlakticama balansirali cilindre, a nakon što je Ramizu jedan od cilindara skliznuo s ruke, postalo je jasno da Goran ostaje u 'Survivoru' dok je za Ramiza natjecanje završilo. Više o Survivoru pročitajte OVDJE

ZVIJEZDE PJEVAJU

U showu 'Zvijezde pjevaju' pet parova borilo se za svoje mjesto u polufinalu. Na Juricu, Danijelu, Marka i Zoricu najbolji su dojam ostavile Marina i Ivana energičnom izvedbom 'Good Golly, Miss Molly' Little Richarda, te Gina i Marko emotivnom interpretacijom Oliverovih 'Stina'.

Stjepan Lach i Maja Ciglenečki otpjevali su hit Parnog Valjka 'Javi se', a žiri ih je nagradio s tri osmice i jednom devetkom.

S ukupno 33 boda našli su se na dnu ljestvice po bodovanju žirija, a čini se kako je publika bila sličnog mišljenja te su Stjepan i Maja napustili show. 

- Ovo mi je bilo prekrasno iskustvo - rekla je Maja, a Stjepan se zahvalio njihovim glasačima. Više o 'Zvijezde pjevaju' pročitajte OVDJE.

MASKED SINGER

U 'Masked Singeru' se u subotu devet neotkrivenih osoba ispod maski borilo za prolazak u sljedeću emisiju. Gledatelji su uživali u uzbudljivim duelima i Licitarskog Srca i Punjene Paprike, Slatkača i Torpeda te Ajkule Drakule protiv Dalmatinke.

Došlo je vrijeme i za prvi troboj ove sezone između Tintilinića, Majke Zemlje i Meduze

Publika je nakon glasovanja odlučila da dalje idu još dvije maske: Tintilinić i Meduza pa je Majka Zemlja završila u eliminacijama zajedno s Licitarskim Srcem, Dalmatinkom i Slatkačem.

Sve je bilo na odluci publike koja je glasala koje maske idu u sljedeću emisiju. Licitarsko Srce, Slatkač i Dalmatinka tako su zaslužili svoje mjesto u novoj epizodi 'Masked Singera' dok je publika odlučila otkriti tko je ispod maske Majke Zemlje.

Asim o svom nastupu u 'Plesu sa zvijezdama': 'Sorry ljudi, ali ja sam apsolutni pobjednik'
Asim o svom nastupu u 'Plesu sa zvijezdama': 'Sorry ljudi, ali ja sam apsolutni pobjednik'

Uz ovacije 'skini masku', Majka Zemlja je skinula svoj planet s ramena, a ispod nje se nalazila operna pjevačica Sandra Bagarić.

- Sad imam informacije iz dubine Zemlje, a unaprijed se ispričavam svima kojima sam morala lagati - rekla je za kraj Sandra. Više o Masked Singeru pročitajte OVDJE

PLES SA ZVIJEZDAMA

U sinoćnjoj live emisiji 'Plesa sa zvijezdama' ponovno smo gledali svih devet parova, te su nas glazbenim vremeplovom proveli kroz plesnu povijest. U prethodnoj emisiji nije bilo eliminacija, no ove nedjelje show je morao napustiti jedan par.

Mjesto na vrhu ljestvice osigurali su Jelena Perić i Marko Mrkić, koji je za energičnu izvedbu jivea iz 60-tih osvojio 38 bodova žirija, s kojima su se zbrojila i 2 boda koje su prenijeli iz prošle emisije.

38 bodova dobili su i Bojana Gregorić Vejzović i Gordan Vogleš te Marko Petrić i Gabriela Pilić, a Filip Vidović, koji prošli tjedan nije nastupio zbog ozljede, i njegova partnerica Paula Jeričević osvojili su 36 bodova.

Najlošiji dojam na žiri ostavili su Asim Ugljen i Nika Jelić, kojima je Marko Ciboci podigao prvu jedinicu ove sezone. Sa 17 bodova završili su na dnu bodovne ljestvice, a publika se složila sa žirijem te su osvojili najmanje glasova i napustili show.

- Hvala svima koji ste glasali, puno dalje nego što sam ja zaslužio - rekao je Asim. Više o 'Plesu sa zvijezdama' pročitajte OVDJE.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 PITANJA S ASIMOM

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Bosa i u rozoj haljinici: Prijović je u Rijeci zaplesala sa sviračem
MA KAKVE ŠTIKLE!

Bosa i u rozoj haljinici: Prijović je u Rijeci zaplesala sa sviračem

Mlada regionalna zvijezda Aleksandra Prijovć izula je štikle i bosa zaplesala s trubačem, a publiku je iznenadila i posebnom pjesmom

Prijović u Rijeku dovela i svoju obitelj: Samo za luksuzni hotel dnevno plaća 12.000 eura?
NAJMILIJE VODI NA KONCERTE

Prijović u Rijeku dovela i svoju obitelj: Samo za luksuzni hotel dnevno plaća 12.000 eura?

Aleksandra Prijović u Rijeci nastupa tri večeri zaredom, a zajedno s obitelji i timom boravi u jednom od luksuznijih hotela
Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…