To je to što me zanima!

'Preko trnja do zvijezda' - singl kojim se predstavlja Sinapsa

Bend je pobijedio pored mnogih ostalih bendova iz cijele Hrvatske, a osvojili su snimanje pjesme i spota. Sada su to realizirali singlom koji možete poslušati
Vidi originalni članak

Sinapsa je mladi rock bend iz Županje, a radi se o pravom osvježenju na domaćoj glazbenoj sceni. Njihova priča traje već šest godina, no sve je ozbiljnije krenulo 2012. godine natjecanjem na Hypo Teens Music Starsu u Osijeku.

Bend je pobijedio pored mnogih ostalih bendova iz cijele Hrvatske, a osvojili su snimanje pjesme i spota. Sada su to realizirali, a radi se o singlu "Preko trnja do zvijezda".

Glazbu i tekst za singl potpisuje Mario Vestić, dok su za aranžman zaslužni dečki iz benda. Snimili su i spot za pjesmu, a za videoprodukciju su zaslužni Dane Peršić i Slaven Kustura. Spot je snimljen u prostorijama MKC-a Županja te na nekoliko lokacija u Županji.

Članovi benda su: Ivan Zovak (vokal), Petar Ivkić (gitara), Kristian Šokčević (bubnjevi) , Branimir Majačić (bas) , Josip Abramović (gitara) i Juraj Vivana Šokičić (klavijatura).

Idi na 24sata

Komentari 2

  • melidony 09.10.2014.

    Rade većdulje vrijeme.Ovo je sasvim dobro a i znakovitog naslova." Preko trnja do zvijezda"Nisu podlegli trendu "pet minuta prekonoćne slave"

  • nadimak moj 08.10.2014.

    Osvojili su snimanje pjesme i spota? Iz priloženog vidim da buđet za spot nije baš bio izdašan, ali dečki su ok, dobro zvuči ovo što rade. Pravo osvježenje scene nakon svakodnevnog pisanja o "pravim zvijezdama".

Komentiraj...
Vidi sve komentare