To je to što me zanima!

Preljubnik Tiger Woods se i službeno rastao od Elin

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Poslije skandala zbog otkrića brojnih preljubničkih afera najbolji svjetski golfer i bivša supruga Elin dijele zajedničko skrbništvo nad svoje dvoje djece
Vidi originalni članak

Elin Nordegren (30) i Tiger Woods (34) su potvrdili da su se rastali, objavljeno je na službenoj web stranici najboljeg golfera na svijetu. Sudac u Bay Countyju na Floridi odredio je zajedničko skrbništvo nad njihovo dvoje djece Samom (3) i Charliejem (1). U svom priopćenju za javnost golfer i njegova bivša supruga naveli su da su tužni zbog toga što je njihovom braku došao kraj i da jedno drugom žele sve najbolje u budućnosti. Bivši supružnici su naveli da iako više nisu u braku da će im briga o njihovoj djeci i njihova sreća u budućnosti biti od primarne važnosti.
- Idućih tjedana i mjeseci neće nam biti lako, kao ni našoj djeci. Moramo se prilagoditi novonastaloj obiteljskoj situaciji i zato je potreba za privatnošću naš glavni problem - stoji u njihovom priopćenju. Iako službena cifra nije objavljena procjenjuje se kako će Elin rastavom dobiti od 570 milijuna do 4,27 milijardi kuna. Golfer se nakon što su otkrivene njegove brojne nevjere, čiji se broj s vremenom popeo na brojku od čak 120 ljubavnica,  javno ispričao zbog svog ponašanja.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • plavuša13 23.08.2010.

    Josef_Fritzl--neznam sta mi je odvratnije taj nick ili njegovi komentari!A bogs je bogme pametno rekao/la.

  • LowRider 23.08.2010.

    da imam tolke pare ženio bi se u 60. godini a do tad uživao! šta će ti neka obaveza sa svim tim!

  • shawshank 23.08.2010.

    meni je ustvari taj T.Woods postao gnjida kada je izjavio da mu je razvod teško pao kao i smrt oca - ma nemoj , samo šta oca nije otrovao a brak je svijesno išao malo pomalo ubijat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare