To je to što me zanima!

Prema zlatnom rezu, Rege-Jean Page je najljepši muškarac na svijetu, iza njega je Hemsworth

Njegove savršeno oblikovane usne također su dobile visoku ocjenu, a jedina niža ocjena koju je dobio bila je širina i duljina nosa, rekao je estetski kirurg koji je sastavio popis
Vidi originalni članak

Glumac Rege-Jean Page (34), zvijezda serije 'Bridgerton', je prema drevnim znanstvenim istraživanjima najljepši muškarac na svijetu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Britanski estetski kirurg Julian De Silva napravio je popis pomoću najnovije tehnike računalnog mapiranja. Na prvom mjestu našao se Rege-Jean, koji se s grčkim zlatnim omjerom ljepote Phi podudara čak 93.65 posto. 

DOBAR STIL Rege-Jean Page nosi crno: Od klasičnog odijela do cool starki

Odmah iza njega slijedi Chris Hemsworth (39), koji se s omjerom podudara 93.53 posto. Na trećem mjestu našao se Michael B. Jordan (35) s 93.46 posto podudarnosti, a odmah iza njega, s 92.30 posto, našao se Harry Styles (28).

- Ove potpuno nove tehnike računalnog mapiranja omogućuju nam da riješimo neke od najvećih misterija o tome što čovjeka čini fizički lijepim, a tehnologija je korisna i pri planiranju operacija pacijenata - rekao je doktor za Daily Mail.

Zvijezda 'Bridgertona' imao je najvišu ocjenu za razmak između očiju te visoku ocjenu za položaj očiju, a doktor je za njega rekao:

- On ima klasično lijepo lice i prekrasne smeđe oči. Njegove savršeno oblikovane usne također su dobile visoku ocjenu, a jedina niža ocjena koju je dobio bila je širina i duljina nosa.

Za Chrisa Hemswortha je De Silva rekao:

- On ima staromodni glamur nekadašnjih holivudskih zvijezda i to daje vrlo visok rezultat kada mjerite klasičnu ljepotu.

POGLEDAJTE PRIJENOS IZ BEOGRADA:

Idi na 24sata

Komentari 16

  • sohosonja 26.01.2023.

    A ne...Grašo je ljepši...ha,ha

  • Vjevegrica 26.01.2023.

    ajme nama ako je ovo najljepšli muškarac na svijetu

  • samodanas 26.01.2023.

    Najljepši muškarac kao ni žena na svijetu jednostavno ne postoji jer tu ima više faktora koji presuđuju. S tim nekim mjerenjima je najljepša na svijetu bila i Drew Barrymore...sačuvaj bože

Komentiraj...
Vidi sve komentare