To je to što me zanima!

Premijera ''Malog psa'': Joker je osvojio srce Mile Elegović

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Glavnu ulogu u Milinom novom spotu dobio je pas Joker, koji se savršeno uklopio u cijelu priču oko pjesme, o kraju ljubavi, kada ostane pitanje kome ide pas
Vidi originalni članak

Aktualni singl Mile Elegović, 'Mali pas', koji je već prvim emitiranjem u radijskom eteru osvojio simpatije slušatelja, dobio je i svoje video izdanje . Naime, Mila Elegović ujedno i autorica teksta spomenute pjesme, odlučila je jesen začiniti novim video spotom, u koji je prenijela tematiku same pjesme.

- Kad ljubav prestane i svatko krene na svoju stranu, uvijek ostane neriješeno pitanje kome će pripasti pas i tko će ga uzeti. Obično je to onaj tko je u vezi najviše volio, žrtvovao i patio se, a možda i nije tako - opisuje Mila singl 'Mali pas'.

Glavnu ulogu u spotu dobio je pas Joker, koji se savršeno uklopio u cijelu priču oko pjesme, o kraju ljubavi, kada ostane pitanje kome ide pas .

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Video spot je snimljen u suradnji s Prvom samoposlužnom praonicom za pse u Zagrebu, a sve pod sloganom „Pronađite sebi najboljeg prijatelja“ u svrhu promoviranja podizanja svijesti građana oko higijene kućnih ljubimaca u kući, ali i na javnim površinama.

'Mali pas' snimljen je u istom vizualnom identitetu, koji se provlači kroz sve spotove na albumu 'Kradljivica srca', a sam spot je posvećen lutalicama i psećim i ljudskim koji su zaljubljeni u ljubav.

U produkciji Kadra 22, pod redateljskom palicom Denisa Lepura i Marka Stanića, Mila je snimila video spot „Mali pas“ na prekrasnim lokacijama zagrebačkog Sljemena, a kako nam otkriva zvijezda spota, Joker odlično se snašao.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Sheeena 20.10.2014.

    Samo kratko av av av.

  • lukica25 20.10.2014.

    iskreno budalaština od pjesme, samo dok na radiju čujem naziv pjesme već mi je previše

  • Galeb i ja 20.10.2014.

    Ovdje se nemoze nista pametnoga komentirati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare