To je to što me zanima!

Premijera: Pogledajte spot za 'Izgužvanu svilu' Ivane Banfić

Pjesma je nastala kao nastavak na moje najveće hitove, 'Imam te', 'Predaleko', 'Godinama', a govori o zabranjenoj ljubavi koja se ponekad dogodi, rekla je Ivana
Vidi originalni članak

Početak ove godine Ivana Banfić (43) obilježila je izvrsnom pjesmom 'Zlatno pravilo', koja od objave bilježi odličan uspjeh u eteru radio postaja i sjajne reakcije njezine publike, čemu je sasvim sigurno pridonio i video spot u kojem su korištene fotografije i video zapisi iz Ivaninog djetinjstva. Pjevačica je sada snimila spot i za novu pjesmu 'Izgužvana svila'. 

Glazbu ove pjesme potpisuje Branimir Mihaljević, a tekst Željko Pavičić.

- Pjesma je nastala kao nastavak na moje najveće hitove, 'Imam te', 'Predaleko', 'Godinama', a govori o zabranjenoj ljubavi koja se ponekad dogodi. Pjesma je definitivno veliki ljetni dance hit, u mom stilu. Raspjevana melodija, jaki vokal i odličan groove. - opisala je Ivana svoju novu pjesmu. 

 Ivana je u spotu razapeta između dvojice muškaraca, glumca Žarka Radića i manekena Antonija Marušića.

Žarko Radić glumi bogatog supruga koji je stariji od nje, a Antonio Marušić glumi mlađeg muškarca boema, koji živi u kamperu i s kojim je Ivana u strastvenoj ljubavnoj  vezi i bježi od supruga Žarka Radića.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • dipsy2010 18.06.2013.

    Ako je njoj dobro, i meni je.....

  • astra24 17.06.2013.

    kakav oduran vulgarni spot,sva sreća da su mi djeca odrasla,pa to više nije normalno

  • chelseaMG 17.06.2013.

    već po naslovu se vidi kakav je to hit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare