To je to što me zanima!

Premijera spota za Pamelinu pjesmu 'Zajedno smo najbolji'

Ova pjesma ima posebno značenje za Pamelu jer ju je napisala za svog zaručnika Mladena, koji se i pojavljuje u spotu. Na jesen će izaći i njezin prvi album
Vidi originalni članak

Prošloga vikenda Pamela Ramljak završila je snimanje spota za svoj novi singl 'Zajedno smo najbolji'. Ova pjesma Pamelin je četvrti singl u njezinoj samostalnoj karijeri te ujedno najavljuje i album koji će izaći u studenom. Tekst i glazbu pjesme  'Zajedno smo najbolji' potpisuje sama Pamela, dok je za aranžman zadužen Ante Pecotić. 

Dio aranžmana potpisuje Ante Gelo, koji je također odsvirao i gitaru za ovaj novi Pamelin singl. Pjesma je pozitivna, ljubavna, vrlo vesela i plesna. 

Ova pjesma ima posebno značenje za Pamelu jer ju je napisala za svog zaručnika Mladena, koji se u jednom trenutku pojavljuje u spotu. 

Spot je dva dana sniman u Novi resortu u Novom Vinodolskom pod redateljskom palicom Darka Drinovca te je snimanje prošlo u izvrsnoj atmosferi. Bez obzira na vremenske uvjete, Pamela je dio snimanja odradila i u moru, ne obraćajući pažnju na hladnoću te kišu koja je povremeno padala. 

U ovom spotu Pamela je promijenila nekoliko stylinga za koje je bio zadužen poznati stilist Ivan Friščić. 

U spotu se tako Pamela pojavljuje u haljinama Aleksandra Žarevca, Ivana Alduka, Linee Exclusive te Aleksandre Dojčinović. Za čak 4 promijene frizura bio je zadužen mladi i talentirani Zvonimir Franić, vlasnik Salona F, čije je Pamela zaštitno lice. Make up potpisuje Kristina Hošnjak.

- Proveli smo dva dana u Novi resortu i stvarno je bio veliki gušt snimati. Obožavam raditi s Darkom jer je to jedna posebna energija, sve je nekako lagano, opušteno, a na kraju se dobije vrhunska priča. Spot i pjesma su mi posebno dragi, jer sam pjesmu napisala za svog zaručnika Mladena, koji se u jednom momentu čak i pojavljuje u spotu. Ovo je prava ljetna ljubavna pjesma, a nakon ljeta slijedi još jedan singl, a onda i moj prvi album, čemu se jako veselim - Izjavila je Pamela Ramljak povodom premijere spota. 

Pamela već naveliko priprema svoj prvi autorski album čiji izlazak se očekuje u studenom. Nakon prelijepe balade 'Ti me ne voliš', Pamelinog prvog singla, te brzih i veselih pjesama 'Mamin sin' i 'Kad tad', pjesma 'Zajedno smo najbolji' četvrti je Pamelin singl u njenoj samostalnoj karijeri. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • zizi55 22.06.2013.

    Konacno se popiturala

  • DalijaMolnar 21.06.2013.

    Odličan styling.. :))

  • feba 21.06.2013.

    Hoće li neka curka snimiti pjesmu koja nema elemente cajki?

Komentiraj...
Vidi sve komentare