To je to što me zanima!

Premijera spota za singl 'Anja' tamburaša Od srca do srca

Tek dva mjeseca nakon što su izbacili svoj četvrti singl i razgalili brojna srca, tamburaški sastav Od Srca Do Srca donosi nam novu pjesmu popraćenu spotom
Vidi originalni članak

Tek dva mjeseca nakon što su izbacili svoj četvrti singl, 'I ovaj put' i razgalili brojna srca diljem zemlje, tamburaški sastav Od Srca Do Srca donosi nam novu pjesmu popraćenu video spotom. Pod redateljskom palicom Igora Vignjevića, koji je režirao i posljednji spot, nova pjesma 'Anja' dobila je nesvakidašnje video izdanje.

Autorska ekipa ostala je ista kao i u slučaju prošlog singla; tekst za ovu pozitivnu i zaraznu pjesmu sročio je poznati tekstopisac Faruk Buljubašić - Fayo, dok se za veselu melodiju pobrinuo Branimir Mihaljević, ujedno i producent pjesme 'Anja'.   

- 'Anja' je stvar kakvu smo tražili već dulje vrijeme; pozitivna, brza, zarazna! Unatoč svim našim naporima u potrazi za takvom pjesmom, do nje smo došli sasvim neplanirano, na prijedlog Branimira Mihaljevića. S obzirom na to da smo bili stvarno zadovoljni suradnjom na prošlom singlu, rado smo pristali na priču koju je on godinama ima spremnu i snimili pjesmu za koju smo uvjereni da će oduševiti publiku baš svih uzrasta. Anja jednostavno ima nevjerojatnu energiju koja će vam nesumnjivo prizvati osmijeh na lice. Nama definitivno je - kaže frontman benda, Domagoj Pisuljak.  

- Bili smo zaista aktivni u posljednje vrijeme, u dva mjeseca izdali smo dvije pjesme popraćene spotovima. Na neko neodređeno vrijeme stat ćemo s izbacivanjem singlova, no s autorskim radom sigurno nećemo. Naša je želja i plan da do kraja godine završimo svoj prvi album, a s obzirom na to da se taj cilj u ovom trenutku još čini poprilično dalekim, ne preostaje nam drugo nego da se primimo posla, još više nego prije! Zahtjevni smo, kritični i samokritični, no ipak toliko vjerujemo i živimo ovu svoju glazbenu priču da ne sumnjam da ćemo sve svoje planove zaista ostvariti - rekao je Domagoj o nadolazećim planovima sastava.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • StipeKaračić 20.03.2015.

    nirvana in bloom kopija spota

  • IvicaItchy 18.03.2015.

    odlicno bravo decki najbolji ste

Komentiraj...
Vidi sve komentare