To je to što me zanima!

Premijera spota za Ynessinu novu pjesmu 'Summer High'

INTERNET PREMIJERA 'Summer High' Yness je jako draga jer nosi pozitivne poruke u koje sama vjeruje. Spot je sniman na tri lokacije kroz tri dana u Zagrebu
Vidi originalni članak

Pjesmu 'Summer high' Yness je snimila na engleskom jeziku. Stilski, riječ je o mješavini soula, funkyja, disca i housea. Ekipa koja je radila na pjesmi je vrlo iskusna u spomenutim žanrovima. 

- Pjesma mi je sjela prvi put kad sam ju čula - kaže Ines Huskić, koja se sada predstavlja pod umjetničkim imenom Yness, za pjesmu za koju su glazbu i aranžman radili Saša Miočić i Mirza Tetarić, a tekst Mirza Tetarić, Marko Grupković te sama Yness.

Pjevačici u usponu pjesma 'Delete' je prvijenac i jako je ponosna na nju jer je u nju uneseno osobno iskustvo. 'Summer High' joj je na svoj način još draža jer nosi pozitivne poruke u koje sama vjeruje. Spot je sniman na tri lokacije kroz tri dana - sve u Zagrebu. 

U izradi je sudjelovao tim koji je Yness počela okupljat malo po malo. Jezgru čine Marijan Gačić kao režiser i koreografkinja Suzana Čečura, koja je polaznike svoje plesne škole 'iskoristila' u snimanju spota.

- Sve sam sama organizirala i moram priznat da mi se jako svidjelo biti u produkcijskoj ulozi i da sam jako zadovoljna što je sve na snimanju bilo odrađeno gotovo na minutu i da se mislilo na sve detalje - kaže Yness. 

Dodaje da su svi ljudi koji se pojavljuju u spotu njeni prijatelji tako da je želja da pokažu atmosferu ljetne zabave mladih u gradu potpuno uspjela.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • mudrica x 03.07.2013.

    mlada, lijepa i pjevka najkrače rečeno

  • nea-zg 03.07.2013.

    pjesma nije neš u mom điru al "navijat" ću za nju jer je iz zg a takvih je falilo,dosta više rozge i severine, sad me slobodno popljujte!

  • WOMANIZER 03.07.2013.

    aaaaa to si ti!! već sam mislio napisati "tko je ta?" :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare