To je to što me zanima!

Premijerno pogledajte spot za singl 'Đavo' sa seksi Sorajom

Ekskluzivno na portalu 24sata.hr pogledajte prvi Sorajin 'izlet' u glazbene vode. Ljepotica nam je otkrila i što su joj prioriteti u životu te zašto voli dečke iz Zagreba
Vidi originalni članak

Nakon poziranja za Playboy, Soraja Vučelić (25) odlučila se okušati i u glazbenim vodama. Premijerno na našem portalu  imate priliku pogledati spot za pjesmu 'Đavo' srpskog pjevača Davora Markovića, u kojem gostuje i Playboyeva zečica.

- U Soraji sam prepoznao karakter sličan mome te sam, iako ona nije profesionalna pjevačica, odlučio surađivati s njom na svojoj novoj pjesmi. Da u spotu izgledamo atraktivno pobrinuli su se George Styler i Huso Čobić - izjavio je Marković koji je početkom travnja izdao svoj album prvijenac.

Autor pjesme 'Đavo' je Mirko Gavrić dok je za snimanje spota, koji je snimljen u studiju i na ulicama Beograda, bio zadužen redatelj Dejan Miličević.

- Brzo sam se snašla jer ja to volim - izjavila je Soraja tijekom snimanja. U spotu se pojavljuje u seksi oskudnim opravicama i bježi od njega dok on trči za njom. 

Otkrila nam je da joj je na snimanju bilo fenomenalno i zabavno jer je sa srpskim pjevačem od prve našla zajednički jezik jer su vršnjaci.

'Zagrepčani mi imaju 'ono nešto''

Pjevanje nije moja profesija i ne mislim se s time baviti. Imam još jedan ispit do završetka druge godine psihologije na Filozofskom fakultetu i tome sam potpuno posvećena, rekla je Soraja. 

Studiranje joj je trenutačno na prvom mjestu, a uz to se bavi i raznim poslovima koji joj se učine zanimljivima, od poziranja za Playboy do voditeljskog angažmana u TV emisiji.

- Nakon faksa se mislim posvetiti nekom ozbiljnom poslu, a sve ovo što sad radim je nekako usput - rekla je. 

Kada ima vremena gleda Survivor, a Sebastiana ističe kao svog favorita. Prokomentirala je i trend po kojem mnoge Hrvatice imaju dečke Beograđane.

- Za mene ipak Zagrepčani imaju 'ono nešto'. Dobar mi je taj njihov naglasak. Ti dečki imaju kulturu i manire koji se rijetko sreću, a to me obara s nogu - zaključila je Playboyeva zečica koja je u sretnoj vezi baš s jednim Zagrepčaninom.

Idi na 24sata

Komentari 124

  • pajotrik 13.04.2012.

    Bas su ti najljepse zene beogradanke ili srpkinje,,tolko su prirodno lipe da su zato sve plasticne i izgledaju ko da su s planeta majmuna,,s tim cubama i sisurdama..

  • majagk26 13.04.2012.

    ne mogu niti pogledati spot do kraja jel suza suzu stiže od sreće. tako mi je drago da se i ona bacila u pjevačke vode. možda da Huljić razmisli da ju uzme za novu pjevačicu Magazina??!!

  • MRCMAU 13.04.2012.

    ma remek djelo čista umjetnost fascinantno prva liga ludilo

Komentiraj...
Vidi sve komentare