To je to što me zanima!

Premijerno pogledajte spot za singl Ivane Kindl i grupe Boa

Pjesma mi se svidjela na prvu i zanimalo me kako ću zvučati uz poseban Mladenov vokal, no rezultatom na kraju sam više nego zadovoljna, istaknula je Ivana Kindl
Vidi originalni članak

U vrijeme Novog vala kad se grupa Boa etablirala u najpoznatiji art-rock sastav na ovim prostorima, Ivana Kindl je tek sanjala o pjevačkoj karijeri. Puno godina kasnije, ova vrhunska glazbenica u jednoj TV emisiji otpjevala je obradu njihove pjesme „Milion“ što je bio jedan od razloga da su baš nju izabrali za duet u pjesmi „Uspomena sna“.

Rezultat ove dvije generacije glazbenika možemo nazvati „novim“ novim valom.

Ivana ne krije koliko je oduševljena suradnjom te ističe kako je za nju velika čast otpjevati pjesmu s bendom kojeg sluša odmalena:

- Pjesma mi se svidjela na prvu i zanimalo me kako ću zvučati uz poseban Mladenov vokal, no rezultatom na kraju sam više nego zadovoljna, glasovi su nam se odlično uklopili - rekla je.

Spoj nadnaravnih asocijacija u kojem se izmjenjuju pantomimičari, Jokeri, balerina, plesačica na šipci i ostale prikaze koje su savršeno prikazali glumci Ana Perduv, Iva Ćeranić, Nea Dune, Matija Salmanić, Nikola Zorotović i Marija Breščanović, rezultirali su jednim pomalo nadnaravnim uratkom nakon kojeg ne znate koja je priča, ali o njoj nastavljate razmišljati.

- Spot je zamišljen kao san i tvore ga dijelovi raznih sudbina koje mogu i ne moraju biti međusobno povezane – komentira Filip svoj najzahtjevniji video.

Za odličnu šminku bile su zadužene Kristina Hošnjak i Juliana Ljubas. Za styling Ivane Kindl je bio zadužen Zoran Aragović.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • LebronPetrovic 28.05.2013.

    zemlja

  • lukica400 27.05.2013.

    ivana kinder!

  • TaraZara 27.05.2013.

    ja bih jako jako htjela znati sto tocno ne valja kod ove pjesme? meni je to Boa zvuk odavnina ali s necim novim i bas mi je lijepa. Lastane, jesam li normalna, iliti, aj mi pliz objasnite zasto vama ne valja?

Komentiraj...
Vidi sve komentare