To je to što me zanima!

Preminuo David Legeno koji je utjelovio vukodlaka Greybacka

Osim što je glumio, pedesetogodišnji David bio je profesionalni boksač i majstor borilačkih vještina. Utjelovio je vukodlaka Fenrira u filmovima o 'Harryju Potteru'
Vidi originalni članak

Planinari su pronašli tijelo Davida Legenoa prošle nedjelje u udaljenom dijelu američkog Nacionalnog parka 'Doline smrti'. Šerifov ured objavio je kako je britanski glumac vjerojatno preminuo zbog problema vezanih uz srce, dodali su i kako je moguće da je bio mrtav nekoliko dana prije nego su ga pronašli.  

Osim što je glumio, pedesetogodišnji David bio je profesionalni boksač i majstor borilačkih vještina. Utjelovio je vukodlaka Fenrira Graybacka u filmovima o 'Harryju Potteru'. 

Legeno je rođen u Londonu, školu je završio u Velikoj Britaniji, a na fakultet je išao u SAD. Glumačku karijeru započeo je snimajući reklame, a bio je i profesionalni MMA borac. U kavezu se počeo boriti u 42. godini. 

Prije nego se proslavio radio je kao izbacivač, utjerivač dugova i hrvač. Prvu zapaženiju ulogu imao je u 'Snatch', a zatim i u 'Batman: Početak', 'Elizabeta: Zlatno doba', i u  'Centurionu'.

Legeno je iza sebe ostavio kćer.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Lahorka Schadenfreude Zluradić 12.07.2014.

    au jeate...pa što je sam išao...

  • Mustafa Aga 11.07.2014.

    Au sto mu je jaka uloga bila; Vukodlak...

Komentiraj...
Vidi sve komentare