To je to što me zanima!

Preminula američka misica (28) nakon tragične nesreće

Istraga je pokazala da je Bethel pala s prozora na trećem katu, a u bolnicu je stigla u kritičnom stanju. Vještaci su potvrdili da je uzrok smrti udarac glavom
Vidi originalni članak

Amerikanka Zoe Sozo Bethel, koja je prošle godine osvojila titulu Miss Alabame, u subotu je preminula u 28. godini. Kako prenosi ENews, njezina smrt bila je posljedica tragične nesreće.

Istraga je pokazala da je Bethel pala s prozora na trećem katu, a u bolnicu je stigla u kritičnom stanju. Vještaci su potvrdili da je uzrok smrti udarac glavom.

Glasnogovornik policijske uprave Miamija potvrdio je da je uzrok smrti nesretan slučaj, a ne prekršaj.

ČLANOVI ŽIRIJA SE OPRAŠTAJU U 32. godini života preminula natjecateljica talent showa: Izgubila je tešku borbu s rakom

Bethelina obitelj ranije je ispričala da je bivša manekenka zadobila teško oštećenje mozga i da je bila u komi nakon što je doživjela nesreću.  16. veljače su njezini najmiliji su na Instagramu objavili kako se 'šteta ne može popraviti', te izjavili kako je situacija jako traumatična za njihovu obitelj.

Nakon Zoine smrti, njezina joj je obitelj odala počast na društvenim mrežama.

- Zoe je dirnula srca mnogih ljudi i bila je aktivno povezana s nekoliko organizacija i grupa, naime, bila je trenutna Miss Alabame i politički komentator za RSBN - napisali su te zamolili za privatnost u teškim trenucima.

Idi na 24sata