To je to što me zanima!

Preminula bivša natjecateljica Voicea (43): Bila teško bolesna

Pjevačica je jednom prilikom bila prateći glas kantautoru Michaelu Boltonu, a rak joj je dijagnosticiran 2018. godine. Zbog toga joj je bilo određeno 20 tjedana kemoterapije
Vidi originalni članak

Kandidatkinja australske verzije showa 'The Voice' Natasha Stuart, koja se prošle godine natjecala za glavnu nagradu u showu,  preminula je prošle srijede u 43. godini nakon duge i teške borbe s rakom. 

Tragičnu vijest na Instagramu je potvrdila njezina bivša mentorica kantautorica Delta Goodrem (35). Kako piše Sydney Morning Herald, Natasha je umrla u bolnici St. Vincent u Sydneyu.

S Natashom su se oprostili i na službenoj stranici showa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Our dear friend and Voice family member Natasha Stuart passed away peacefully last night. We are forever grateful to have had Tash orbit our world and be a part of our Voice family. She radiated joy, beauty and strength and touched everyone she met with her talent. Our love goes out to her family, her friends and the entire Australian music industry.

A post shared by The Voice Australia (@thevoiceau) on

- Naša draga prijateljica i članica obitelji Voice Natasha Stuart sinoć je mirno preminula. Zauvijek smo zahvalni što je Tash bila dio našeg svijeta i dio obitelji Voice. Zračila je radošću, ljepotom i snagom i dirnula sve koji su se susreli s njezinim talentom. Naša ljubav ide prema njenoj obitelji, prijateljima i čitavoj australskoj glazbenoj industriji - napisali su.

Pjevačica je jednom prilikom bila prateći glas pjevaču Michaelu Boltonu (66), a rak joj je dijagnosticiran 2018. godine. Zbog toga joj je bilo određeno 20 tjedana kemoterapije.

Stuart je bila među posebnijim kandidatima u showu jer je već godinama bila dio glazbene industrije, u show se prijavila, kako je objasnila da bi ljudima podigla svijest o raku dojke.

- Htjela sam mladim djevojkama pokazati kako je moguće dobiti rak dojke u mladosti i da trebaju redovito ići na preglede - iskreno je progovorila u jednom intervjuu. 
 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • frajer.2 05.02.2020.

    Ubila ju kemoterapija, kao i mnoge ...

  • greta guslar 05.02.2020.

    Da, to je tužno da umiru mladi ljudi, ali zate li vi koliko je ljudi sudjelovalo na Voicu diljem svijeta? Nećete valjda pisati o sudbini svakog ponaosob?

Komentiraj...
Vidi sve komentare