To je to što me zanima!

Preminula glumica (38) iz filma Izborni dani: 'Slomljeni smo'

Tužnu vijest je potvrdila njezina obitelj, ali nije poznat uzrok smrti. Ubrzo je došla Hitna pomoć, ali nije joj bilo spasa. U posljednje vrijeme radila je kao liječnica te nije glumila
Vidi originalni članak

Glumica Jessica Campbell, najpoznatija po ulogama u filmu 'Izborni dani' i u seriji 'Frikovi i geekovi', iznenada je preminula prošlog mjeseca. Imala je 38 godina, piše TMZ

Tužnu vijest je potvrdila njezina obitelj, ali nije poznat uzrok smrti. Pronašli su je na podu kupaonice. Ubrzo je došla Hitna pomoć, ali nije joj bilo spasa. Campbell je svojedobno odustala od glume i radila je kao liječnica sve do svoje smrti. Nije se pojavljivala na javnim događajima.

- Vodila je poprilično normalan život - rekao je izvor blizak obitelji.

Glumica Reese Witherspoon (44) radila je s Jessicom na filmu 'Izborni dani' iz 1999. godine. 

- Srce mi je slomljeno. Raditi s njom bilo je veliko zadovoljstvo. Šaljem ljubav i podršku njezinoj obitelji i bližnjima - napisala je Reese na Twitteru. 

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • problematik 14.01.2021.

    To je tvoje razmišljanje da je napravljeno za par mjeseci,ali kad bi malo bolje analizirao to nije tako.Cjepivo vjerovao ili ne je sigurno plod dugogodišnjeg istraživanja.Uostalom ako se za njega vezujemo pitam te koji lijek nema nus pojave?

  • 14.01.2021.

    Sve više smrti za koje se ne zna uzrok, a cjepivo za "najsmrtonosniji" virus napravili za par mjeseci.

  • jo2hn8ny 14.01.2021.

    Od kada je krenula podjela cjepiva više nitko ne zna od čega ljudi umiru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare