To je to što me zanima!

Preminula Margot Kidder, Lois Lane iz serijala o Supermanu

Zbog psihičkih problema paranoja je postala dio svakodnevice Margot Kidder i bila je čak uvjerena kako je bivši muž pokušava ubiti te je živjela na ulici
Vidi originalni članak

Glumica je preminula jučer u u svom domu u Livingstonu, obavijestili su javnost iz pogrebnog poduzeća u Montani, piše portal TMZ. Margot Kidder, koja je najpoznatija po ulozi novinarke Lois Lane u filmovima o 'Supermanu' s pokojnim Christopherom Reeveom, preminula je u snu u 69. godini života, a još nije poznat uzrok smrti. 

- Kada smo snimali 'Supermana', mislila sam da će film doživjeti neuspjeh.Puno toga u njemu je bilo glupo i naporno. Nisam mislila ni da će letenje funkcionirati. Ništa te ne pripremi za iznenadnu slavu i bio je to veliki šok - ispričala je glumica prije dvije godine. Dodala je kako nije shvaćala kako je prvi film o superjunaku dobar dok ga nije vidjela na premijeri. 

Kidder, koja je snimila četiri filma o Supermanu, godinama se borila s bipolarnim poremećajem te je kada je zaključila kako je dovoljno slavna, počela pisati svoje memoare. No kompjuterski virus joj je izbrisao sve što je napisala pa je izgubila živce i počela se ponašati čudno. Zbog psihičkih problema paranoja je postala dio njezine svakodnevice i bila je čak uvjerena kako je bivši muž, pisac Thomac McGuane (78) s kojim je dobila kćer Maggie pokušava ubiti. 

- Unajmio je nekoliko muškaraca koji me prate i ubit će me - rekla je Kidder 1996. novinarima kada je na četiri dana nestala iz svog doma. Kako bi ga u tome spriječila, žiletom je skratila kosu, obukla se kao skitnica i živjela na ulici, a htjela je spavati u skloništu za beskućnike no nije bilo mjesta.

Zbog toga su glumici platili smještaj u motelu gdje je u sobi prepriječila vrata policom iz ormara. Kidder je lutala gradom dok ju policija nije pronašla kak se skriva u grmlju u tuđem dvorištu. 

- Rekla nam je kako je ostala tamo nekoliko dana, a pokazivala je očite znakove paranoje - ispričali su policajci. Glumica je završila u psihijatrijskoj bolnici i liječila se od manične depresije. Troškovi liječenja su ju doveli do bankrota pri čemu je izgubila svoj dom u New Yorku. 

- Volimo gledati svisoka na mentalne bolesti, beskućnike, ali svi se možemo naći u toj poziciji. Svi smo jedna ljudska obitelj i trebamo se brinuti jedni za druge - istaknula je svojedobno Kidder. 

 

VIDI OVO: Poslala mu 65000 poruka: Nisam luda, zaljubljena sam

Idi na 24sata

Komentari 17

  • komentator__Luka 14.05.2018.

    a superman još 2004.

  • ab ovo 14.05.2018.

    točno tako, samo to shvatimo tek kada se i nama dogodi...

  • 14.05.2018.

    PLAVUSA13 bas tako. Tko u drugom ne vidi sebe, jako ce se razocarati u zivot. Sto se tice filma i postave. Nezamjenjivi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare