To je to što me zanima!

Preminula je Nada Pinter: Bila je sekretarica režije u filmovima najboljih svjetskih redatelja...

U filmovima u kojima je radila nastupile su i najveće svjetske glumačke zvijezde, poput glumaca Russella Crowea, Adriena Brodyja, Leonarda di Caprija, Omara Shariffa, Genea Hackmana, Cate Blanchett...
Vidi originalni članak

Preminula je Nada Pinter, jedna od najznačajnijih osoba hrvatske kinematografije, piše Telegram. Umrla je u Zagrebu, nakon duge i teške bolesti, nekoliko dana poslije 73. rođendana. Bila je sekretarica režije u više od pedesetak filmova, od kojih je većina bila strane produkcije.

Bila je najbliža suradnica i sekretarica režije u filmovima najboljih svjetskih redatelja: s Martinom ScorseseomStevenom SpielbergomRianom JohnsonomJohnom Mooreom, a s Ridleyem Scottom snimala je dva puta.

OBOŽAVALI JE Preminula je vlasnica kultnog kafića 'Charlie', Zdenka Braun

U filmovima u kojima je radila nastupile su i najveće svjetske glumačke zvijezde, poput glumaca Russella CroweaAdriena BrodyjaLeonarda di Caprija, Omara ShariffaGenea Hackmana, Cate BlanchettLiama NeesonaBena Kingsleya, Ralpha FiennesaJamesa Stewarta, Hardyja Krugera, Lieva Schreibera

S mnogima od njih ostvarila je vrlo bliske odnose o čemu svjedoči i dirljiva posveta u knjizi što su joj za jedan Božić poslali pokojni komičar Robin Williams i njegova supruga Marsha, piše Telegram.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 06.03.2021.

    Sekretarica??

  • Šunka12 06.03.2021.

    Pa mogli ste bar stavit jednu sliku da ljudi odma iz prve ruke vide tko je ta žena!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare