To je to što me zanima!

Preminula Velika Ptica iz Ulice Sezama: 'Imao je veliko srce'

Svi su govorili kako Caroll ima nevjerojatan talent i veliko srce koji su potpuno odgovarali ulozi velike žute ptice koja je uveseljavala generacije djece i fanova u cijelom svijetu
Vidi originalni članak

Caroll Spinney, lutkar koji je glumio Veliku Pticu u animiranoj seriji 'Ulica Sezama', preminuo je u 86. godini, javlja People. Već neko vrijeme bolovao je od distonije, poremećaja koji utječe na mišiće ljudi, a umro je u nedjelju u svom domu u Connecticutu.

Spinney je gotovo 50 godina glumio u 'Ulici Sezama'.

- Caroll je bio genije umjetnosti čiji je dragi pogled na svijet pomogao oblikovati 'Ulicu Sezama' od samih početaka 1969. kroz pet desetljeća. Njegova ostavština u 'Ulici Sezama' bit će vječna - piše u priopćenju producenata serije.

Svi su govorili kako Caroll ima nevjerojatan talent i veliko srce koji su potpuno odgovarali ulozi velike žute ptice koja je uveseljavala generacije djece i fanova u cijelom svijetu. 

- Njegov doprinos seriji je nevjerojatan. Nije nam samo dao Veliku Pticu, dao je i mnogo sebe. Svi iz 'Ulice Sezama' tugujemo što je otišao i puno mu zahvaljujemo na svemu što je pružio seriji i djeci diljem svijeta - rekli su njegovi kolege iz serije.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 09.12.2019.

    zbogom, razveselio je mnogu djecu diljem svijeta, sezam street je bio popularan uamerici 70i 80ih

Komentiraj...
Vidi sve komentare