To je to što me zanima!

Preminuo Eminemov otac (67): Reper ga nikad nije upoznao...

Bruce bi povremeno znao nazvati kuću u kojoj sam znao živio kao mali, ali pričao bi samo s članovima obitelji koji su me čuvali, nikad nije htio pričati sa mnom, izjavio je svojedobno reper
Vidi originalni članak

Otac američkog repera Eminema (46), Marshall Bruce Mathers Jr. preminuo je ovog tjedna u 67. godini u blizini Fort Waynea u Indiani u Americi. Sina je napustio još dok je imao šest mjeseci i s njime nije bio u kontaktu. Susjedi su izvijestili da je Marshall kod kuće imao srčani udar. Kako pišu strani mediji, Marshall je oženio reperovu majku Deborah (64) kad joj je bilo samo 15 godina, a njemu 22.

Nakon dvije godine veze dobili su Marshalla Brucea Mathersa III., poznatiji pod umjetničkim imenom - Eminem. Par se ubrzo razdvojio i otac se preselio u Kaliforniju, gdje je imao još dvije djece - Michaela i Sarah. Eminem se s njima nikad nije upoznao, kažu za strane medije izvori bliski reperu.

U međuvremenu, Eminem se s majkom preselio u Detroit kod njene obitelji i ondje gradio glazbenu karijeru. Otac se odao alkoholu, u više navrata je bio na odvikavanju i savjetovanju u centrima za rehabilitaciju. To što otac i sin nisu bili bliski, Eminem je često spominjao u svojim pjesmama, uključujući i hit 'Cleanin' out my closet'. 

OKRENUO PLOČU Eminem pokazao novčić koji ga je spasio: 'Zamalo sam umro...'

- Bruce bi povremeno znao nazvati kuću u kojoj sam znao živio u djetinjstvu, ali pričao bi samo s članovima obitelji koji su me čuvali, nikad nije htio pričati sa mnom - izjavio je svojedobno reper. 

Istaknuo je i kako mu je znao pisati pisma, pogotovo kad su ga u školi počeli zlostavljati, ali uvijek su se vraćala na adresu pošiljatelja. Potražio ga je 2001., kad je Eminem postao slavan. 

- Očajnički želim upoznati svog sina i reći mu da ga volim. Ne zanima me njegov novac. Samo želim pričati s njim. Želim da zna da sam tu za njega, ako me uopće pušta natrag u svoj život - izjavio je Eminemov otac, a sin mu je preko medija i odgovorio:

- Moj otac? Nikad ga nisam upoznao. Nikad nisam vidio njegovu sliku. Nikad ništa nisam dobio od njega i mislim da se barem mogao potruditi pa mi pisati. Mogao je nešto - barem se potruditi - izjavio je reper. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • spirit lamp 27.06.2019.

    Ni prvi ni posljednji koji nije upoznao dijete. Bolje da je tako nego da ga je matretirao i mlatio. Otac je donio ispravnu odluku a Eminem je donio ispravnu odluku kada ga je odbio susresti kada je postao slavan.

  • bikla 26.06.2019.

    Umro u 67. godini, bivša žena mu danas ima 64. Piše da ju je oženio kad je imao 22, a ona 15. Koji *****?

  • 26.06.2019.

    Sranje je kada imaš nekog od roditelja od koga si naslijedio oči, osmijeh, temperament, smisao za humor, ... a taj te ne želi niti vidjeti. ...mislim da to kod većine ostavi neku prazninu

Komentiraj...
Vidi sve komentare