To je to što me zanima!

Preminuo glumac Stephen Greif u 78. godini: Bio je najpoznatiji po ulozi u Netflixovoj 'Kruni'

Glumac je utjelovio Sir Bernarda Weatherilla tijekom četvrte sezone popularne serija. Poznat je i po ulozi u seriji 'Blakeovih 7' iz sedamdesetih i po ulozi u sitcomu 'Građanin Smith'
Vidi originalni članak

Britanski glumac Stephen Greif, publici najpoznatiji po ulozi u seriji 'Kruna', preminuo je u 78. godini života, objavio je njegov predstavnik.

SERIJA 'KRUNA' Za nijansu slabija od prošlih sezona, ali užitak za gledanje

- S velikom tugom objavljujemo da je umro divni Stephen Greif. Njegovu bogatu karijeru obilježile su brojne uloge na malim ekranima i na kazališnoj sceni, uključujući National Theatre u Londonu, RSC i West End. Veoma će nam nedostajati, a u mislima smo s njegovom obitelji i prijateljima - priopćili su iz agencije 'Michelle Braidman Associates'.

 Uzrok njegove smrti još nije utvrđen. Glumac je utjelovio Sir Bernarda Weatherilla tijekom četvrte sezone Netflixove drame o britanskoj kraljevskoj obitelji, 'Kruna'.

SVE O NOVOJ SEZONI Stiže peta sezona 'Krune': Evo tko je dobio ulogu Williama i kako je povezan s Charlesom

Greif je također poznat britanskoj publici po ulozi svemirskog zapovjednika Travisa u znanstveno-fantastičnoj seriji 'Blakeovih 7' iz sedamdesetih i po ulozi vlasnika puba Harryja Fenninga u sitcomu 'Građanin Smith'. Pojavljivao se i u poznatim britanskim TV serijama kao što su 'Coronation Street', 'EastEnders' i 'Doctor Who'.

Karijeru je započeo kasnih šezdesetih s prestižnom britanskom tvrtkom 'Royal Shakespeare Company'.

Idi na 24sata