To je to što me zanima!

Preminuo je glumac (35), unuk vlasnika 20th Century Foxa...

Glumio je i u seriji 'Roseanne', kao i u filmovima 'Gas do daske' te 'Ninja s Beverly Hillsa'. Njegova baka je poznata filantropkinja, Barbara Davis, dok mu je djed bio Marvin Davis, bivši vlasnik 20th Century Foxa
Vidi originalni članak

Glumac Jason Davis, najpoznatiji po ulozi Mikeyja Blumberga kojem je 'posudio' glas u animiranoj televizijskoj seriji 'Recess', preminuo je u nedjelju u 36. godini, pišu strani mediji. Uzrok smrti zasad nije poznat.

- Slomljena srca dijelim najtužnije vijesti u mom životu. Moj sin Jason preminuo je jutros u Los Angelesu. Imao je zlatno srce s takvim životnim zanosom i bio je brižna duša za sve koji su ga poznavali - napisala je u priopćenju njegova majka, Nancy Davis.

- Volio je svoje prijatelje i obitelj iznad svega. Tražimo privatnost jer trebamo vremena da prebrodimo ovaj tragični gubitak - dodala je.

Inače, Jason je glumio i u seriji 'Roseanne', kao i u filmovima 'Gas do daske' te 'Ninja s Beverly Hillsa'. Njegova baka je poznata filantropkinja, Barbara Davis, dok mu je djed bio Marvin Davis, bivši vlasnik 20th Century Foxa.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Brufen 17.02.2020.

    "Preminuo je glumac (35)" Šta se glumac zove (35)?

Komentiraj...
Vidi sve komentare