To je to što me zanima!

Preminuo je sin (27) Šukerove bivše: Izgubio je bitku s rakom

Nedavno je primljen u bolnicu u Barceloni, gdje se podvrgnuo novom liječenju. Prije toga se liječio u SAD-u i često se javljao na društvenim mrežama na kojima je objavljivao motivacijske poruke
Vidi originalni članak

Španjolska glumica i voditeljica Ana Obregón (65), hrvatskoj javnosti najpoznatija kao bivša djevojka Davora Šukera (52), proživljava obiteljsku dramu. Preminuo joj je sin Álex Lequio nakon bitke s rakom, javlja Marca. Imao je samo 27 godina.

S rakom se borio posljednje dvije godine, a nedavno je primljen u bolnicu u Barceloni, gdje se podvrgnuo novom liječenju. Prije toga se liječio u SAD-u i često se javljao na društvenim mrežama na kojima je objavljivao motivacijske poruke za sve ljude koji se nalaze u teškim situacijama. 

- Sve je stvar stava i to će razumjeti svatko tko se nađe u mojoj situaciji. Ljudi različito reagiraju kada ih pritisnu problemi. Imam podršku obitelji i prijatelja, a moja majka je nevjerojatna žena - rekao je tada.

JOŠ UVIJEK JE SEKSI Ne stari: Bivša djevojka Davora Šukera u 63. pozira za Playboy

A koliko je Ana bila povezana sa sinom, pokazala je krajem prošle godine objavivši fotografiju iz 1992. s bebom Alexom, uz opis: '27 godina kasnije ti si jedina stvar koja me čini ponosnom'.

Podsjetimo, ona i Šuker bili su zajedno tri godine dok je on igrao nogomet u madridskom Realu. Šuker ju je i zaprosio, ali ga je odbila.

- Jadni Davor je stavio prsten u čašu vina, pa kako sam to mogla pretpostaviti? Večerali smo u restoranu, pila sam vino i na kraju se skoro ugušila - priznala je jednom prilikom.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • ThePurgeAnarchy 14.05.2020.

    Iskrena sucut obitelji i drzite se.. Najgora bol na svijetu je kad izgubis dijete.

  • 14.05.2020.

    Za tog Šukeru moraš imati želudac .,

  • DarioČulina 14.05.2020.

    Počivao u miru. Užas za jadnu majku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare