To je to što me zanima!

Preminuo najpoznatiji svjetski nutricionist, radio je dijetu za Naomi Campbell i Ronalda...

U svom hotelu Palace u Meranu, gradu Italije, Henri je svojedobno ugostio mnoge poznate osobe iz svijeta zabave, sporta, ali i politike. Brizi ovog liječnika podvrgnuo se svojedobno i Diego Maradona
Vidi originalni članak

Henri Chenot, najpoznatiji svjetski nutricionist koji je radio dijete za slavne, preminuo je u Luganu nakon duge bolesti, javljaju talijanski mediji. Imao je 77 godina. 

U svom hotelu Palace u Meranu, gradu Italije, Henri je svojedobno ugostio mnoge poznate osobe iz svijeta zabave, sporta, ali i politike. Između ostalih, njegovi su gosti bili supermodel Naomi Campbell (59), nogometaš Cristiano Ronaldo (35), Luciano Pavarotti...

Brizi ovog liječnika podvrgnuo se svojedobno i Diego Maradona, koji je tijekom boravka na liječenju u Meranu morao prodati svoje voljene dijamantne naušnice zbog problema koje je imao s talijanskim poreznim vlastima. Naime, Maradona je dugovao Italiji 37 milijuna eura zbog neplaćanja poreza. Nakon toga je nakit završio na aukciji kako bi se barem malo pokrio njegov dug poreznim vlastima.

OD POSLJEDICA PADA Preminuo voditelj Des O'Connor

Henri je posljednje dane proveo u Švicarskoj.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • KusNjega 02.12.2020.

    Obzirom da je bio liječnik, nutricionist i sigurno zdravo živio, i nije doživio neku starost. Moja stara i ne zna šta je nutricionizam, čvarci, raštika, kobasice, panceta, konzerve, uštipci....gazi 90-tu. Vitalna i lucidna do kraja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare