To je to što me zanima!

Preminuo slavni komičar Norm Macdonald, borio se s rakom

Radio je na scenariju za veoma uspješnu humorističnu seriju 'Roseanne', a ubrzo se pridružio ekipi Saturday Night Livea. Macdonaldovi fanovi posebno su voljeli njegov politički nekorektan humor i imitacije
Vidi originalni članak

Norm Macdonald, proslavljeni komičar omiljen u ulozi voditelja Weekend Updatea, popularnog dijela showa Saturday Night Live, preminuo je u 62. godini, piše CNN

Iako je dijagnozu držao u tajnosti, njegova suradnica Lori Jo Hoekstra za spomenuti medij je otkrila kako se s teškom bolešću borio posljednjih nekoliko godina. 

- Bio je preponosan i nije htio dopustiti bolesti da utječe na njega, njegov humor i na to kako će ga publika gledati. Norm je bio čista komedija. Govorio je da šala treba iznenaditi ljude, a ne im podilaziti. On je bio baš takav i strašno će mi nedostajati - rekla je. 

Norm Macdonald rođen je 1959. godine u Quebecu, u Kanadi. Počeo je kao stand-up komičar i nastupao po lokalnim klubovima, a krajem 80-ih stigao je i do Hollywooda. Radio je na scenariju za veoma uspješnu humorističnu seriju 'Roseanne' i ubrzo se pridružio ekipi Saturday Night Livea. Macdonaldovi fanovi posebno su voljeli njegov politički nekorektan humor i imitacije.

Idi na 24sata