To je to što me zanima!

Prenaglila se? Maja je pokazala golu guzu, pa obrisala 'fotku'

Pjevačica je svoju društvenu mrežu nakratko ukrasila fotografijom na kojoj pozira samo u mrežastim čarapama i tangicama. Iako je u samo tri minute dobila stotine 'lajkova', ubrzo je 'fotku' obrisala
Vidi originalni članak

Maja Šuput (38) najavila je koncert u Pakracu kratkim videom na kojem je odjevena u crni triko i mrežaste čarape. No nedugo prije toga, Zagrepčanka se pitala što će odjenuti uz fotografiju na kojoj pozira u toplesu ispred zrcala. Okrenuta leđima fotoaparatu, Maja je pratiteljima pokazala  guzu u sićušnim tangicama i mrežastim čarapama.

No ta fotografija misteriozno je i brzo nestala s društvene mreže. U samo nekoliko minuta nakon objave, pratitelji su je počastili stotinama 'lajkova'. 

Pjevačica nije otkrila je li ju dečko, Nenad Tatarinov (34) pratio u Pakrac ili sudjelovao u odabiru odjeće za nastup. 

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Za Valentinovo, Zagrepčanka je s bivšim direktorom šibenskog kompleksa uživala u romantičnoj večeri na brodu. 

- Dobar život je kada se smiješ često, sanjaš velike stvari i puno se smiješ te kada shvatiš koliko si blagoslovljen svime što imaš. Sretno Valentinovo - poručila je Maja. 

Njen dečko Nenad, koji je sve češće s njom na fotografijama objavljenim na društvenim mrežama, nedavno je, pisali smo, dobio otkaz u hotelu u kojem je upoznao pjevačicu. Šuška se kako se previše 'naslikavao' i eksponirao, što je menadžmentu nije svidjelo. 

Par nije htio komentirati glasine, a iz hotela su potvrdili da Tatarinov više nije njihov zaposlenik. Majin dečko pravdao se da ne želi razgovarati jer je na putovanju. 

Idi na 24sata

Komentari 101

  • SamoJako555 20.02.2018.

    Smije nam se u lice a mi joj plaćamo ta sva hebena putovanja i naslikavanja ... koji smo mi magarci. Gledam i ne vjerujem. Državu nam kradu ali nitko ništa ne poduzima. Onaj koji i nešto poduzme ode van Hrvatske umjesto da se tu žali svim institucijama i da smijene vlast. Jaooooo brateeeeee

  • kormilar 18.02.2018.

    To nije njena stražnjica!

  • Soliterba 18.02.2018.

    ta ploska nije na za mog cacu

Komentiraj...
Vidi sve komentare