To je to što me zanima!

Prepoznajete li glumce iz serije 'Dražesni pupoljci svibanjski'?

Britanski televizijski klasik ponovno se reprizira na domaćim programima. Serija se originalno emitirala od 1991. do 1993. godine, a glavni glumci od tada su se dosta promijenili
Vidi originalni članak

U glavnoj ulozi serije, koja prati obitelj Larkin koja živi na farmi Home Farm smještenoj u grofoviji Kent, je David Jason (77). On je utjelovio Sidneyja, glavu obitelji koji upravlja cijelim imanjem i koji, nekako, uspijeva izbjeći plaćanje poreza zbog čega postaje legenda u lokalnom poreznom uredu. 

Jason se proslavio ulogom Del Boya u kultnoj seriji 'Mućke', a za ulogu Sidneyja Larkina dobio je BAFTA-inu nagradu za najboljeg glumca u TV komediji 1992. godine. 

Glumac i dalje njeguje televizijsku karijeru te posljednjih godina glumi u sitcomu 'Open All Hours'. 

Catherine Zeta-Jones (47) proslavila se ulogom najstarije kćeri Sidneyja Larkina, Mariette. Nakon toga, nizala je angažmane na TV-u, a holivudska zvijezda posatala je ulogama u filmovima 'Zorro: Maskirani osvetnik' i 'Chicago'.

Posljednjih 17 godina je u braku s glumcem Michaelom Douglasom te s njim ima dvoje djece, Carys i Dylan. 

 

U ulozi Sydneyjeve supruge i majke njihovo sedmero djece je njemačko-velška glumica Pam Ferris (68). Kasnije je nastavila nizati uspješne uloge u popularnim britanskim serijama, kao i filmovima poput 'Matilda' i 'Harry Potter i zatočenik Azkabana'. 

 

Poreznik Cedric Charlton od Sidneya želi naplatiti porez, a potom se posve neplanirano zaljubi u njegovu najstariju kćer te s obitelji Larkin ostane živjeti na farmi. 

Cedrica je utjelovio Philip Franks (61) koji je kasnije glumio u brojnim poznatim serijama, ali je karijeru izgradio i na kazališnim daskama kao član ansambla Royal Shakespeare Company. Osim glume, bavi se i kazališnom režijom.

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 19.04.2017.

    Dellboy legenda

  • bubamara2103 18.04.2017.

    Ne, glupi smo

  • Judita👥 18.04.2017.

    predivna je zeta jones i dan danas.

Komentiraj...
Vidi sve komentare