To je to što me zanima!

Prepoznajete li ih? Okupili su se glumci iz popularnog sitcoma

Mnogima omiljena serija se emitirala na ABC-ju od 2009. do 2020. Publika je pratila tri obitelji s Jayem Pritchettom na čelu kroz 11 sezona
Vidi originalni članak

Glumačka postava omiljenog sitcoma 'Moderna obitelj' ponovno se okupila, a zajedničke fotografije je Sofia Vergara podijelila na svom Instagram profilu. 

Na zajedničkoj fotografiji pozirali su svi članovi televizijske obitelji Pritchett, od najstarijeg Eda O'Neilla (77) koji je glumio Jaya, do najmlađe Aubrey Anderson-Emmons (16), koju je proslavila uloga Lily.

Na okupljanje nije došao Ty Burrell, koji je glumio Philla, ali je njegova televizijska kći Ariel Winter držala njegovu uokvirenu fotografiju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sofia Vergara (@sofiavergara)

- Strašno. Mislio sam da je preminuo - zbunilo se nekoliko obožavatelja. 

Obožavatelje je najviše oduševila zajednička fotografija Sofije Vergare i Eda O'Neilla. 

- Volim te Ede - napisala je Sofia. 

- Koliko mi nedostaju Gloria i Jay, ovo je kao da opet gledam emisiju - pisali su im obožavatelji. 

MIJENJA PROFESIJU? Sofia Vergara pokazala vještine šminkanja, a fanovi joj našli greške: 'Prvo namoči spužvu!'

Vjerojatno najveću promjenu od kraja snimanja doživio je Rico Rodriguez, koji je glumio Glorijinog sina Mannyja. Dok smo na televiziji navikli gledati ga u ispeglanim košuljama i s kratkom frizurom, sada je pustio kovrče i potpuno promijenio stil. 

Prisjetimo se, 'Moderna obitelj' se emitirala na ABC-ju od 2009. do 2020. Publika je pratila tri obitelji s Jayem Pritchettom na čelu kroz 11 sezona. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare