To je to što me zanima!

Prepoznajete li je? Lidija Stević iz 'Braka' je nekad bila crnka...

Bivša kandidatkinja sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu' danas je platinasta plavuša, a u finalu showa pojavila se s ekstenzijama kojima je produljila kosu do sredine leđa
Vidi originalni članak

Vinkovčanka Lidija Stević (38) sudjelovala je u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu'. Stručnjaci su je spojili sa Splićaninom Alenom Topićem (43), no oni nikako nisu mogli pronaći zajednički jezik. Nakon njihovog medenog mjeseca uslijedile su brojne svađe pa je Lidija odlučila prekinuti tu vezu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 'Lidija je napustila show'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na društvenim je mrežama često dobivala podršku od svojih pratitelja, koji su je podržavali u tome što je odustala od eksperimenta jer se s Alenom nije pronašla. No, i ona s pratiteljima redovito dijeli svoja razmišljanja, a sada je podijelila i svoju fotografiju od prije 23 godine.

Javnosti je poznata kao plavuša, no nekad je bila crnka.

- Godine 1997. sam imala crnu kosu i sobu u neredu - napisala je Lidija u opis fotografije i malo se našalila. Danas je platinasta plavuša, a u finalu showa pojavila se s ekstenzijama kojima je produljila kosu do sredine leđa.

Lidija inače radi kao profesorica u srednjoj školi, a često joj se javljaju mlađe generacije, posebice oni koji se još uvijek školuju. Pišu joj što uče, koji od predmeta ih muči, a neki čak i traže savjete iz hrvatskog jezika, primjerice kako napisati interpretativni esej.

- Svaka čast. Iznenađena sam koliko vas uči subotom. Još malo ste gotovi. Izdržite - pružila je Lidija podršku učenicima.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SLASTIČARSKOG SHOWA 'DESERTI OD OKA': Dean Kotiga radi čokoladne kuglice!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Brick 27.05.2020.

    Upada mi u oči ona glupost iznad usne.

  • Liliana_1 27.05.2020.

    I bolje da je ostala crnka, loš ten ne bi došao do izražaja.

  • dor 27.05.2020.

    Prolupala učiteljica....

Komentiraj...
Vidi sve komentare