To je to što me zanima!

Prepoznajete li mamu Carol iz slavne serije 'Korak po korak'?

Suzanne Somers (68), koja je u seriji 'Korak po korak' utjelovila Carol, majku troje djece, jako drži do zdravlja, no s estetskom kirurgijom na licu je, čini se, pretjerala
Vidi originalni članak

Suzanne Somers (69) ove godine se natjecala u američkoj verziji showa 'Zvijezde plešu', a zatim je dobila i svoj show u kasinu u Las Vegasu. Izdala je knjigu o zdravlju u zrelijim godinama, a novim životnim stilom živi otkako je preboljela rak dojke.

Glumica, nekad poznata kao Carol u obiteljskoj humorističnoj seriji 'Korak po korak', pojavila se na crvenom tepihu filmskog festivala u Palm Springu i iznenadila svojim 'novim' licem kojeg je, čini se, previše puta zategnula. 

Suzanne je bila gotovo neprepoznatljiva, iako joj na figuri mogu zavidjeti i duplo mlađe kolegice. 


Idi na 24sata

Komentari 20

  • svejedobro 07.01.2016.

    Gledala sam seriju...

  • hope2014 07.01.2016.

    super izgled dame od skoro sedamdeset god,,,i sve sto je cini srecnom ,,neka popravlja i pegla,,,a komentatori pitanje,,zasto su toliko otrovni sta bi od sebe isti ti radili kad bi novce imali,,aaa pitam,,bili bi klovnovi,,eto vam odgovor,,

  • Monarhist 07.01.2016.

    Stvarno ne znam i ne razumijem ljude, znam da su oni sebi najljepši iako kad bi se pogledali objektivno bi prolpakali, ova žena sa 70 godina izgleda vrhunski, a vi se samo zgražajte, ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare