To je to što me zanima!

Prepoznajete li ovog kovrčavog dječaka sa fotografije? Danas je jedan od poznatijih TV voditelja

HRT-ov voditelj Aleksandar Stanković podijelio je fotografiju sebe iz srednjoškolskih dana. Tada je imao dugu kovrčavu kosu i vjerojatno nije ni sanjao da će mu sadašnja frizura jednog dana biti zaštitni znak
Vidi originalni članak

Voditelj poznate emisije 'Nedjeljom u 2', Aleksandar Stanković podijelio je na svom Instagram profilu fotografiju iz dana kada je upisivao srednju školu.

'NEDJELJOM U 2' Stankoviću je u studio došao nenajavljen gost: 'Bijesan je i želi da ga pustimo u emisiju...'

- 1985. Upis u srednju, tuga jedna -  napisao je Stanković u objavi. 

HRT-ov voditelj je tada imao dugu kovrčavu kosu i vjerojatno nije ni sanjao da će mu sadašnja frizura jednog dana biti zaštitni znak. U komentarima ispod objave javili su mu se mnogi pratitelji i prijatelji, a ostavili su i šaljivih komentara.

- 'S takvom si frizurom došao na HRT', 'Nešto si nesretan na ovoj fotki', 'Izgledaš kao Jasenko Houra', 'A zato te zovu rudlavi', 'Interesantno je kako svi oni koji su u mladosti imali prekrasnu kosu poslije oćelave' - samo su neka od podijeljenih mišljenja ispod fotografije.

- Što vjetar uradi ovakvoj kosi - napisao je i kolega glumac i voditelj Tarik Filipović, a Aleksandar je odgovorio kako mu je 'dobra fora'.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • brane456 25.01.2023.

    poznato mi izgledao, nisam ga mogao svrstati i prepoznati❌

  • ivana kiss 22.01.2023.

    alex

  • charles_bronson 14.01.2023.

    Za ćelavost i glupost nema lijeka😜

Komentiraj...
Vidi sve komentare