To je to što me zanima!

Prepoznajete li ovu djevojčicu? Sad je 'teška' tri milijarde kuna

Povodom Međunarodnog dana pasa, ova zvijezda podijelila je nekoliko starih fotografija sa svojim ljubimcima, a njeni pratitelji brzo su ju usporedili s jedinim od njenih sinova...
Vidi originalni članak

Modna dizajnerica i bivša Spajsica, Victoria Beckham (47) na Instagramu je podijelila fotografije sebe kao tinejdžerke, što ne radi često.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Povodom Međunarodnog dana pasa, Beckham je odlučila svima pokazati fotografije sebe i svojih terijera. Na prvoj fotografiji mlada Victoria gleda u kameru i smije se dok drži terijera Bambija, a na drugoj trči po travi s čak tri terijera.

- Nekoliko retro trenutaka za Međunarodni dan pasa! Bila sam na putu za natjecanja pasa prije nego me karijera kao Spice Girl spriječila u tome - našalila se Victoria uz fotografije.

Njezini pratitelji brzo su joj rekli kako je bila 'preslatka', ali i više od toga primijetili su kako izgleda gotovo isto kao sin Romeo (18).

DAVID I VICTORIA SLAVE Beckhamovi 22 godine u braku: Varali su često, sve zataškavali, ali i 'preživjeli' jer se obožavaju

- Pljunuti Romeo!; Jedini koga vidim je Romeo; Isti ste - napisali su joj u komentarima.

Beckhamovi oduvijek imaju pse, a trenutačno su u njihovoj obitelji tri ljubimca: tri engleska koker španijela OliveFig i Sage.

Bivši nogometaš David Beckham (46) objavio je video u kojem Sage i Fig uzimaju hranu iz njegovih usta, dok mu stoje na prsima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli David Beckham (@davidbeckham)

Cijela obitelj često dijeli fotografije svojih pasa na društvenim mrežama, ali Victoria tvrdi kako je upravo David 'šaptač psima' i da je njihova povezanost gotovo nestvarna.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'TKO JE TU LUD!?':

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Busi 27.08.2021.

    Teška 3 milijarde kuna ??? Dobro da su kune u pitanju, da su euri ili dolari, bilo bi to previše kuna za nju, ne bi ih imala dje sakrit tako da bravo mala, legendo !!!

  • nap 27.08.2021.

    Ne bi je prepoznao😯

Komentiraj...
Vidi sve komentare