To je to što me zanima!

Preskočila je teški trening kod muža? Indiri se nazire trbuščić

Indira Levak je za otvorenje zagrebačkog kasina odabrala ljubičastu haljinu. Iako se često hvali da je njezin suprug, umirovljeni bodybuilder Miroslav Levak trenira, pjevačici se ispod pripijene kreacije nazirao trbuščić
Vidi originalni članak

Slavne dame iskoristile su priliku da pokažu adute u pripijenim haljinama na otvorenju zagrebačkog kasina u kojemu su ih krupjei mamili da se okušaju u igrama na sreću.

U elegantnom izdanju stigla je i Indira Levak (44) koja je odabrala ljubičastu haljinu. Iako se često hvali da je njezin suprug, umirovljeni bodybuilder Miroslav Levak trenira, pjevačici se ispod pripijene kreacije nazirao trbuščić.

Nakon raspada grupe Colonia u svibnju prošle godine, Indira je izbacila tri singla. Često je angažirana kao gost zabavljač na vjenčanjima gdje navodno zaradi 50.000 kuna.

- Nema veće časti od toga da si dio nečijeg tako važnog dana u životu kao vjenčanja - izjavila je. Osim pjesama,  za vjenčanja nudi i svoj namještaj, čijim se dizajniranjem bavi od 2014. godine.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • max2017 04.02.2018.

    nekada se hvalila klokotavim cerekanjem kako se praši s Narcisom Mujkićem -gdi stigne........a to antipatično usiljeno "smijanje" joj je ostalo kroz sve godine "prašenja"....Plaćeni članci su od koristi......

  • japanokinez 04.02.2018.

    Kako to vi nazirete trbuščić? Pa ona taj trbuh ima godinama samo se sada sve više opušta u trbušinu. Vi jednostavno nedate da neko ostari.

  • škver 04.02.2018.

    Kućna vesta bez steznika !

Komentiraj...
Vidi sve komentare