To je to što me zanima!

Presrela Dina, 'neotesanog balavca', a onda ga napala

Skandal na izboru za Kraljicu Hrvatske: modna agentica Regina Jeger nazvala je 'Mister dilera' balavcem koji je iskoristio Vlatku da bude slavan
Vidi originalni članak

Regina Jeger krenula je prema izlazu i naletjela na Dina Bubičića (26), koji je u hodniku davao izjavu. U trenutku je pukla i napala ga: “Daj se nauči ponašanju!”.Dino ju je pogledao, upitao je “tko ste uopće vi”, okrenuo se i odšetao u salu.
- Neotesani balavac. Ne zaslužuje medijsku pažnju! - nastavila je Regina. Radila je izbor za Mistera turizma 2006.
- Zivkao me, slao slike, očajnički htio na izbor. I sad me pita tko sam ja?! Na izbor je upao, a na finalu se uopće nije pojavio. Kao, bio je bolestan. Kakvo je to ponašanje?! Prevario me, a s Vlatkom Pokos je vjerojatno bio da bi dospio u medije. Kakav je to dečko koji drugoj šalje SMS-ove - ogorčena je Regina. Kraljicom Hrvatske postala je Ivana Vujina (22) iz Kaštel Štafilića. Studira menadžment, ima dečka i ne misli da će završiti kao i njezine prethodnice - u braku s nogometašem. Plavuša je od glave do pete, za sada nema silikone, no u budućnosti ih ne isključuje.

TRESLA GRUDIMA I GUZOM
A sada prekrasna talentirana mlada dama, najavio je Vedran Strukar Nives Celzijus. Izašla je pred uzvanike u uskoj dekoltiranoj haljini s naramenicama leopard uzorka i već na prve taktove pjesme “Bijesna” zadrmala guzom i protresla grudima.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Marketo 21.12.2008.

    bilo bi dobro da se pokažem sa nekom slavnom osobom. možda bi onda moja obitelj imala blagdane kao kraljevi

  • had 20.12.2008.

    Retarini,pederi i kriminalke.Dike naše scene.

  • sreca35 20.12.2008.

    Pustite deck ana miru... Ova baba je ocito ljubomorna sto ju je odbio pa sada grize ..A sto se ove nove kraljice turizma tice... bla bla bla.. nigdje veze.. Zavrsit ce kao i sve njene predhodnice u krevetu sa nekim koji ce je dobro sponzorirati..

Komentiraj...
Vidi sve komentare