To je to što me zanima!

Pretjerala s veličinom naočala: 'Što je to, maska za varenje?'

Soraja je odjenula ružičastu haljinu kojom je, kako ona to najbolje zna, grudi 'izbacila' u prvi plan. Ipak, brojni obožavatelji na društvenoj mreži ovaj put nisu bili toliko usredotočeni na starletine osebujne atribute
Vidi originalni članak

Soraja Vučelić (34) stotine tisuća pratitelja na Instagramu svakodnevno 'časti' golišavim fotografijama, a nerijetko šokira i odjevnim kombinacijama, kao i modnim dodacima.

Crnogorska starleta trenutačno uživa u Kotoru, a svaki svaki slobodni trenutak koristi za 'okidanje' fotki. Fanove je obradovala novom objavom, na kojoj pozira u luksuznoj rezidenciji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Odjenula je ružičastu haljinu kojom je, kako Soraja to najbolje zna, grudi 'izbacila' u prvi plan. Ipak, brojni obožavatelji na društvenoj mreži ovaj put nisu bili toliko usredotočeni na starletine osebujne atribute, već su im za oko zapele Sorajine ogromne naočale.

Fanovi su komentirali da je pretjerala s veličinom, a jedan od njih je upitao starletu: 'Što je to, maska za varenje?'.

POHVALILA SE DIJAMANTOM Soraja je pokazala zaručnički prsten pa nazdravila u krevetu

Soraja mu nije odgovorila, već je sjela u Ferrari i provozala se gradom. Inače, nedavno je pokazala zaručnički prsten, i to ne bilo kakav, već već veliki šljašteći dijamant. Nakon toga je zalegla u krevet i nazdravila.

Nije nedostajalo čestitki pa su joj fanovi pisali: 'Nek vam je sa srećom', 'Dijamanti su ženini najbolji prijatelji', 'Bravo', a jedan korisnik je upitao Soraju: 'No voliš li ga?'. Ni tada nije odgovorila obožavatelju.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU 'ZENZACIJE':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 24.10.2019.

    Kaj samo s naocalama?

  • Natzi 24.10.2019.

    Sto je to vazno?

  • bolki me admi 24.10.2019.

    koje je to zanimanje "starleta"?? ima li na ovoj "dami" išta prirodno?

Komentiraj...
Vidi sve komentare