To je to što me zanima!

Pretjerali su: Papar i papričice umalo ubile Špičeka i Pažanina

'GORILA' IM USTA Crveni tim odradio je svoj prvi nastup. Isti će najviše pamtiti Tomislav Špiček i Ivan Pažanin, koji su od jačine začina pojedinih jela jedva izvukli živu glavu
Vidi originalni članak

Crveni tim showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' odradio je svoj prvi nastup. No, čini se da će ga, umjesto parova natjecatelja, najviše pamtiti Tomislav Špiček i Ivan Pažanin, koji su od jačine začina pojedinih jela jedva izvukli živu glavu.

Da se članovi žirija ne bi uljuljkali u svojim stolcima, pobrinuli su se parovi Crvenog tima, koji su svoja jela uljepšali ljutim začinima. Nježno nepce Dalmatinca Ivana nije moglo podnijeti jačinu zelenog papra kojim su Željko i Snježana začinili svoj biftek. 

- Ja sam protivnik toliko papra. Ubije mi meso, ubije mi sve! Meni je toliko sad intenzivno u ustima, je li me možete razumit'? Sad ne znam hoću li moći kušati ostala jela. Vatra mi je u ustima. Jel' mogu dobiti obične vode, molim vas? - komentirao je Ivan njihov krvavo pečen biftek u umaku od zelenog papra.

 Niti Tomislav nije bio pošteđen žara u ustima. Za to su krivi otac i sin, Petar i Jurica, koji su pripremili srnetinu s ljutim papričicama.

- Ja sam sad štrucu uzeo. E, to je ljuto -  objasnio je Tomislav svoju iznenađenost ljutine u jelu te je odmah popio čašu vode i krpom brisao jezik.

Međutim, sudeći prema Željkinom komentaru, ljutina njihovog jela je bila najmanji problem. Za meso koje je suho, drveno 'k'o đon' i pust, nezačinjen umak Petar i Jurica dobili su najmanje bodova od svih natjecatelja, ukupno osam. Dno tablice dijele s Katarinom i Tomislavom, koji su također osvojili osam bodova, i to za svoju pašticadu bez šuga, odnosno 'ćelave njoke'.

U cijeloj epizodi kojom su vladale mješavine kontinentalne i mediteranske kuhinje odlično su se snašle sestrične Ina i Dina, koje su za svoju teletinu s okruglicama od kruha od žirija dobile najveće ocjene, ukupno 18. 

Sutra Crvene očekuje novi zadatak. Na svojim radnim jedinicama pronaći će pastrvu kao osnovnu namirnicu. Kako će se snaći, pogledajte u novoj epizodi gastro showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' u 20:45 na RTL-u.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • kozaribok 09.02.2016.

    Špiček je neuništiv...

  • tttinkyyy 09.02.2016.

    ovaj Špiček, a i svi ostali su toliko iritantna svita da je to za poludit...u najmanju ruku kao da imaju Michelin zvjezdice...a kuhaju samo kad ih kamere snimaju...'alergičan sam kad ljudi stavljaju češnjak na jelo'...ma molim te da si ti na išta alergičan nebi bio velik ko Cepelin

  • Karamatik 09.02.2016.

    Hiper produkcija najrazličitijih kuharskih, navodno zabavnih, showa. Ti programi niti su zabavni niti zanimljivi, a po svemu sudeći, nisu baš ni pretjerano korisni. Sinoć sam prvi put gledao, i mogu reći da mi se ne sviđa. Jedina svjetla točka je sutkinja, nisam zapamtio ime, koja svojim šarmom koliko toliko spašava emisiju. Što reći. Loše.

Komentiraj...
Vidi sve komentare