To je to što me zanima!

Pretučenog Roka Karana iz Splita prebacili u Zagreb

Roko je sad na neurokirurgiji KBC-a Zagreb pod paskom dr. Josipa Paladina. Liječnici ne daju izjave o njegovom stanju, a otac nema komentara
Vidi originalni članak

Ja vam kao liječnik mogu potvrditi da je Roko Karan sad kod nas, ne mogu vam otkriti ništa o njegovom stanju, rekao je predstojnik klinike za neurokirurgiju KBC-a Zagreb dr. Josip Paladino.
Roko Karan (19) prebačen je u Zagreb u nedjelju. To je, kažu liječnici, uobičajeno u takvim slučajevima jer KBC Zagreb ima najbolje opremljen odjel neurokirurgije u državi. Roka je prošlog utorka navečer na splitskoj rivi nokautirao boksač Tomislav Popov (20). Sinu Gorana Karana u splitskom su KBC-u ustanovili oštećenja i krvarenja u mozgu. Liječnike je zbunio nesklad između Rokovih ozbiljnih unutarnjih ozljeda i bezazlenih vanjskih. Desetak dana prije napada bio je na magnetskoj rezonanciji zbog čestih glavobolja. Nalazi su tad pokazali da je sve u redu, no obzirom na razvoj situacije, a i činjenicu da ga je preuzeo po mnogima najbolji hrvatski neurokirurg, ne može se isključiti da je na njegovo sadašnje stanje utjecalo i nešto osim napada.
Pjevač Goran Karan još ne želi razgovarati o sinovljevu stanju i traži razumjevanje medija.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare