To je to što me zanima!

Pretvorila se u staricu: Nisam vas htjela plašiti prije spavanja

Radijska i televizijska voditeljica na društvenim mrežama objavila je fotografiju sebe za 40 godina. Pomoću aplikacije, Ecija se pretvorila u staricu i 'zgrozila' svoje obožavatelje
Vidi originalni članak

Bivša voditeljica Ecija Ivušić (33) svakodnevno je aktivna na društvenim mrežama na kojima ima skoro 60 tisuća pratitelja. Ivušić je tako nedavno s obožavateljima objavila fotografiju svoje transformacije. Naime, putem aplikacije na mobitelu, Ecija se postarila 40-ak godina i postala bakica. 

- Nisam vas htjela plašiti prije spavanja, ali ovo sam ja kao baba - izjavila je Ecija na društvenim mrežama. Čini se kako voditeljica, nakon prekida s bivšim hrvatskim nogometnim reprezentativcem Nikolom Pokrivačem (33), solira. Na vrhuncu romanse s nogometašem izbrisala sve fotografije na kojoj par pozira, a Pokrivača na društvenim mrežama više ne prati.

On je nedavno uhvaćen u društvu Tee Slavice (20), bivše djevojke hrvatskog reprezentativca Brune Petkovića (25). Snimku njihovog druženja Tee je objavila na svom Instagram storiju.

Dok je snimala kako se njezine prijateljice zabavljaju i plešu pored njih se našao Pokrivač. S njima je bilo još desetak prijatelja, a u stanu su se zabavljaju uz narodnjake.

GUŽVE I KOLONE Ecija Ivušić otkrila lošu stranu adventa u Zagrebu, sve snimila

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 21

  • 3sh 30.12.2019.

    I tu sliku starice je žestoko ispeglala, ima manje bora nego tridesetogodišnjakinja.

  • japanokinez 30.12.2019.

    Baš se požurila vidjeti kakve će joj usmine biti kada “ostari” i ako ostari. Draga moja, to će ti visiti ko Staloneu, a ne ovako kako ti je aplikacija aplicirala.

  • Milokliz 30.12.2019.

    Čitajući komentare ne znam jel ja slabo vidim, ali ona je meni skroz dobra i ima dobro tijelo?

Komentiraj...
Vidi sve komentare