To je to što me zanima!

Pretvorili je u Barbiku: Rozga pozirala za kampanju ELFS-a

Pjevačica je zablistala u modnoj kampanji dvojca ELFS čija je muza. Dizajneri donose istovremeno zavodljivu i sramežljivu Jelenu koja je pozirala u haljincama
Vidi originalni članak

Nakon što je modni dvojac ELFS prikazao svoju kolekciju 'Holidays' na pisti ovosezonskog Cro-a-Portera, snimili su i modnu kampanju u kojoj je zablistala njihova muza, Jelena Rozga.

Dvojac je vođen idejom jednostavnosti i nosivnosti pronašao inspiraciju u pjevačici, njezinoj pojavi i utjecaju na današnje društvo. Donose neku novu Jelenu, istovremeno zavodljivu i sramežljivu dok kroz svoju odjeću uspijevaju redefinirati njen izgled i stvaraju Jelenine modne sljedbenice.

Kolekcijom dominiraju uske i kratke haljine s raznovrsnim printovima poput kipa slobode, sladoleda, leptirića, konjića, papiga i prepoznatljivim ELFS logotipovima. Razmišljajući o ljetu i idealnom odmoru dizajnirali su 'must have' haljine sezone prikladne za dan i noć. Ostali su vjerni šarenom spektru boja dok se posebno ističu bijela, bež te boja lososa i peperminta.

Osim ljetnih haljinica, kolekciju prati i linija svečanih haljina od čipke s zlatnim ili srebrenim zakovicama, uskog ili lepršavog kroja. Holidays kolekcija upotpunjena je i komadima poput tunika, minica, trenirki i ocrtanih majica. Cijeli look zaokružen je torbama i sunčanim naočalama s ELFS logom, a osmislili su i zanimljive muške T-shirt majice s printom fotoaparata i hrvatskih simbola.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • zippysnake 03.05.2012.

    Rozga za 10!! Odma bi je zenio! Ak bi htjela doc u Zagreb!

  • Tadam 03.05.2012.

    Jelena, nek pjeva kak pjeva, inače ima super tijelo. Ove fotošopirane vješalice sa gležnjevima koji ne bi izdržali tijelo služe za??? Nabijanje kompleksa tinejđericama? Dajte se ljudi skulirajte. Veličina 38 na nekog visokog 175 cm je ok. ovo??? to je bolest

  • mos mislit 03.05.2012.

    jebo te photoshop

Komentiraj...
Vidi sve komentare