To je to što me zanima!

Previše operacija: Prvoj pratilji Miss Bum Bum trunu noge...

Na operacije sam išla kao u dućan. Imala sam 10 zahvata. Bila sam opsjednuta. To je loše i nadam se da će moje iskustvo otvoriti oči drugima, kaže Andressa
Vidi originalni članak

Nakon što su Andressi Urach (27) u prosincu prošle godine liječnici ubrizgali hidrogel kako bi joj bedra učinili većima, dobila je sepsu zbog koje je završila na intenzivnoj njezi. Atraktivna Brazilka, poznata i kao prva pratilja Miss Bum Bum 2012., danas ima samo jednu misiju - ženama diljem svijeta objasniti da su lijepe i bez estetskih zahvata. 

- Ako nikako drugačije, nadam se da će djevojke i žene naučiti nešto korisno iz mog izrazito lošeg iskustva. Bila sam opsjednuta izgledom i 'pod nož' sam otišla čak deset puta. Ta me opsjednutost zamalo stajala života - rekla je Andressa za CNN

Kad je htjela povećati bedra, uzela je velike količine anaboličkih steroida i u bedra ubrizgala hidrogel te plastiku poznatu kao PMMA. Noge su joj počele trunuti.

- Nadam se da moje ozljede mogu biti primjer drugim ženama. Želim upozoriti na veliki rizik koji svaki estetski zahvat nosi. Morate poštivati granice koje vam postavlja vaše tijelo - iskrena je Urach. 

U težnji za savršenstvom operirala je nos, jagodice, čeljust, povećala usnice ni sama ne zna koliko puta, operirala grudi i dva puta bila na liposukciji. Bila je spremna izvaditi si rebra kako bi imala tanji struk i odrezati nožne prste kako bi mogla nositi manje cipele.

- Išla sam na operacije kao da odlazim u trgovinu po namirnice - zaključila je Andressa.

Idi na 24sata

Komentari 121

  • polo90 18.02.2015.

    Izgleda da nezna za onu "POSLIJE -EBA-A " nema kajanja.Drago mi je da prizna i upučuje druge na svoju glupost.

  • vanilijica 18.02.2015.

    Strašno koliko netko može biti glup i opterečen izgledom.Istina da danas izgled igra veliku ulogu ali samo na prvu loptu. Karakter pamet i čovječnost je ono što ne možeš operirati već steći a to je najbitnije.Lijepo je kad žena drži do sebe ali svoje nesavršenstvo ako ga ima treba iskoristiti kao prednost jer ljepota je u različitosti a ne u tome da smo sve kao lutke u izlogu iste.

  • liliana 18.02.2015.

    Kako se ljudi ne boje operacije.Pod nož ideš samo kad ti je život u opasnosti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare