To je to što me zanima!

Pridruži se Ivani Knoll i pjevaj za Vatrene najduljuuu pjesmu

Svi koji snime video pjevanja refrena pjesme “Igraj, moja Hrvatska”, osim što će sudjelovati u povijesnom navijačkom podvigu, mogu svakog dana osvajati i vrijedne nagrade...
Vidi originalni članak

Crnokosa navijačica Ivana Knoll (28) proslavila se 2018. kad su je fotografi zapazili na tribinama Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji dok je u kratkoj haljini na kockice bodrila Hrvatsku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Atraktivna Knoll sad se snimila mobitelom kako Vatrenima pjeva “Igraj, moja Hrvatska” na Virtualnom stadionu. Prije tri godine Knoll su mediji prozvali i Misicom prvenstva u Rusiji jer je plijenila pažnju izgledom i odjevnim kombinacijama. Ivana sad poziva sve čitatelje da zapjevaju poput nje i osvoje nagrade. Prijavite se OVDJE.

- Ipak nije dovoljno vatreno bez svih vas. Pridružite mi se u stvaranju najdulje navijačke pjesme na virtualnom stadionu - poručila je Ivana. Virtualni stadion je digitalna platforma na kojoj svi navijači, unatoč ograničenjima, mogu našim reprezentativcima pružiti podršku za nadolazeće Europsko prvenstvo u nogometu.

OBOŽAVATELJI VAN SEBE Ivana Knoll u vrućim tangama u Egiptu: 'Ovo je predobro da bi bilo istinito, prvoklasna riba...'

Virtualni stadion će prikupiti najveći pojedinačni broj video uradaka ikad snimljenih u Hrvatskoj s ciljem da se napravi jedinstveni podvig - najdulja navijačka pjesma na svijetu.

Svi koji snime video pjevanja refrena pjesme “Igraj, moja Hrvatska”, osim što će sudjelovati u povijesnom navijačkom podvigu, mogu svakog dana osvajati i vrijedne nagrade koje je, posebno za ovu priliku, osigurao Hrvatski Telekom. Autori videa dana dobivaju Samsung Galaxy Buds bežične slušalice, najbolji tjedni video osvaja Samsung 4K Smart TV, a tri videa koja se najviše svide reprezentativcima osvojit će PlayStation 5 i potpisani dres reprezentacije.

A kako se snimiti? Sam proces snimanja preko Virtualnog stadiona je vrlo jednostavan, a svatko od navijača će moći odabrati želi li navijati tako da pjeva refren ”Igraj, moja Hrvatska” ili samo strastveno navija sam, s prijateljima, s kućnim ljubimcima, kako god, uz pjevanje Zaprešić Boysa. Sve prijave se mogu vidjeti na: https://www.virtualnistadion.hr/prijave/.

Idi na 24sata

Komentari 136

  • 16.06.2021.

    Me kužim ja te žene zar nemaju nikako drugačije da privuku pažnju nego na ovaj način....

  • Ferreira 03.06.2021.

    Mogu joj se pridružit al nema ona kondicije za takav pothvat,trebat ce joj rukohvat.

  • shepa 02.06.2021.

    A lice joj je toliko plasticno... Naprosto za pozeljeti 🤘

Komentiraj...
Vidi sve komentare