To je to što me zanima!

Prigovorila Ani Rucner za kile, nije joj ostala dužna: Recite mi, koliko točno želite da skinem?

'Uživaj, najbolja si', 'Niti se nekih umjetnica može nagledati niti naslušati', hvalila je većina obožavatelja violončelisticu
Vidi originalni članak

Neke stvari se jednostavno (ne)mogu objasniti, napisala je Ana Rucner (39) u opisu fotke na kojoj pozira u Jamajci. Trebala je to biti još jedna fotka na kojoj nam domaća violončelistica pokazuje ljepotu na kojoj nailazi na putovanju, ali korisnici je zasmetala Anina kilaža. 

- Joj, pa dal možeš bit mršavija - napisala joj je, a Rucner joj je vrlo brzo odgovorila, u svom tonu: 

- Naravno. Koliko želite da skinem kila? 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 𝗔𝗡𝗔 𝗥𝗨𝗖𝗡𝗘𝗥 🎻 (@anarucner)

Ana je prije nekoliko dana snimila pjesmu 'Flowers' Miley Cyrus i pokazala kako ona zvuči na violončelu. 

- Predobro, draga Ana. Popravila si mi dan - hvalili su je. 

U studenom je Ana podijelila nekoliko fotografija na kojima je pokazala kako provodi dane u Jamajci. Jedno od mjesta koje je posjetila bila je lokalna tržnica na kojoj je bila okružena različitim vrstama voća specifičnog za to područje. Pozirala je s trgovcima i pokazala hranom koju je tamo jela.

POGLEDAJTE 'SPOJ NA SLIJEPO': POSVAĐALI SE ZBOG DJECE 

Idi na 24sata

Komentari 102

  • zaladilo 30.01.2023.

    Aj da je una sirotnja pa da nema za ranu al njon priteče a nu je šten odsebe nspravi,jadna nebila,kost i koža brez dlakne!

  • Jakica 29.01.2023.

    Očito sam nešto krivo nap. Za gđu prvu, no samo osvrt na Rucner. Žena radi svoj posao, ali koment. Njezin izgled, i sama godinama od gđa... Dobivam savjete kako sam premršava... Pa nekako se pitam kako prihvaćam "ljude" bez obzira na tjelesni izgled.  Naime  gđo. Rucner, ostanite i dalje to što jeste. Umjetnica, majka adolescenta.. Uspješna žena..

  • Luna777 29.01.2023.

    Zašto se ljuti. Pa činjenica jest da je mršava kao vješalica. Nije lijepo biti predebeli, ali ovo je isto tako nelijepo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare